Hercai Dizisi Oyuncuları Yapımcısı Yönetmeni Konusu

Hercai Dizisi Oyuncuları Yapımcısı Yönetmeni Konusu
Hercai dizisi hakkında bilgi diziyi takip eden seyirciler tarafından merak edilir. Kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan bu dizi hem konusu hem de kuvvetli oyuncu kadrosu sayesinde seyircileri adeta ekrana kilitliyor. Dizide intikamdan doğan bir aşk konu ediliyor.

Hercai Dizisi Oyuncuları Yapımcısı Yönetmeni Konusu

Hercai Dizisi Hakkında Bilgi

Hercai dizisi hakkında bilgi diziyi takip eden seyirciler tarafından merak edilir. Kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan bu dizi hem konusu hem de kuvvetli oyuncu kadrosu sayesinde seyircileri adeta ekrana kilitliyor. Dizide intikamdan doğan bir aşk konu ediliyor.

Hercai Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Hercai dizisinin hikayesini anlatmaya dizinin iki büyük usta oyuncusundan başlayalım. Dizide Akın Akınözü ile Ebru Şahin baş rolü paylaşıyorlar. Dizi hafta içi her akşam Cuma günleri sevenleri ile buluşacak. Şahin ve Akınözü’ne dizide;

  • Tansu Taşanlar
  • Macit Sonkan
  • Serhat Tutumluer
  • Eda Elif Başlamışlı
  • Oya Unustası
  • Serdar Özer
  • Macit Sonkan
  • Aysa Aksel
  • Gülçin Santırcıoğlu eşlik etmektedir.

Hercai Dizisinin Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

ATV ekranlarından dizi severler ile buluşan Hercai dizisinin başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin paylaşıyor. Henüz ilk 3 bölümü yayınlanan dizi, izleyenleri tarafından büyük beğeni topladı. Bunun üzerine sosyal medyada giderek merak edilen dizi hakkında en çok sorulan soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz. İşte büyük bir ilgiyle takip edilen Hercai dizisinin konusu, çekildiği yer ve oyuncuları…

Hercai Dizisinin Konusu

Henüz 3 bölümü ATV ekranlarından seyirciyle buluşturulan Hercai dizisi kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizi severler tarafından merakla beklenen yeni bölüm öncesi, birçok kişi sosyal medyadan dizinin konusunu merak ettiği paylaşımlarda bulundu. Oldukça ilgi çekici bir senaryoya sahip olan ve büyük bir ilgiyle takip edilen ilk 3 bölümde görüldüğü üzere Hercai dizisi, intikamdan doğan bir büyük bir aşkın hikâyesini anlatıyor. Çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde devam eden dizide, Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde küllerinden doğan bir aşk hikayesi konu alınıyor. İntikam üzerine yeşeren bu aşk, dizideki iki ailenin geleceğini nasıl etkileyeceği, dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Hercai Oyuncuları

Miran Aslanbey

Akın Akınözü’nün hayat verdiği bu karakter, dizideki Aslanbey Ailesi’nin soyunu devam ettirecek olan güçlü ve zeki bir adam. Aynı zamanda babaannesi, Azize Aslanbey’in anlattığı intikam masallarıyla büyüyen soğuk ve sevgisini belli etmeyen bir kişi.

Reyyan Şadoğlu

Ebru Şahin’in canlandırdığı bu karakter, saf ve bir o kadar da temiz bir genç kız. Anne ve babası olan Zehra ve Hazar Şadoğlu’na sevgiyle bağlı ve ailenin en büyük kızı. Çevresine sevgiyle bakan ve çevresi tarafından da çok sevilen Reyyan bir tek dedesi Nasuh Şadoğlu tarafından sevilmemektedir.

Azize Aslanbey

Ayda Aksel’in rolünü oynadığı Azize Aslanbey, acılar çekerek bu günlere gelmiş ailenin en büyüğü konumundaki kişi. Bu yüzden sözleri aile tarafından bir emir olarak kabul edilir ve bu sözlere asla karşı gelinmez.

Hazar Şadoğlu

Serhat Tutumluer’in oynadığı bu karakter, babası Nasuğ Şadoğlu’nun sağ kolu ve ailenin en büyüğü. Babasının emirlerine asla karşı gelmeyen, dürüst ve çalışkan bir adam.

Hercai Dizisinin Konusu Nedir?

Hercai dizisinde, Midyat’a Miran Aslanbey iş adamı olarak gelir. Aslanbey Şadoğlu’na bir teklifte bulunur. Teklif yalnızca iş değildir, Aslanbey Şadoğlu’nun torununu da istemektedir. Miran için planlar ise çok farklıdır.

Yöredeki en güçlü ailelerden bir tanesi olan ailenin reisi Nasuh Miran’ı başka birisine vermek isteyecektir. Miran ise tüm bu dönen oyunlardan habersizdir. İki erkek Miran için savaş verecektir. Bu sırada da Reyyan ve Yaren’in hayatını kökten değiştirecek önemli bir gelişme yaşanacaktır. Bakalım güzelliği ile dillere destan olmuş Reyyan kimi seçecek? Miran kendisi için yapılan planları öğrenecek mi?

Hercai Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hercai dizisi nerede çekiliyor diye merak edenlere söyleyelim. Reyting rekorları kırmayı başaran dizi Mardin Midyat’ta çekilmektedir. İzleyiciler dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra, aynı zamanda dizinin çekildiği mekanların doğal güzelliği ve tarihi dokusu karşısında büyüleniyor. Aslanbey ve Şadoğlu aileleri güçlü aileler olduğundan Mardin’in en güzel konaklarında yaşamaktadırlar. İkilinin yaşadığı konaklar izleyiciler tarafında beğeni ile izleniyor.

Geçmişte Sıla dizisini izleyenler bu konaklara aşina olacaklardır. Çünkü dizinin bir bölümü Sıla Konağı’nda çekiliyor. Konak aynı zamanda Midyat Konuk Evi Müzesi olarak da bilinmektedir. İsmini Sıla dizisinin çekilmesinden almaktadır. Konağın taş işçiliği mimari bir sanat olarak görülmektedir. Hercai dizisi hakkında bilgi daha fazla almak isterseniz Cuma akşamları diziyi izleyebilirsiniz.

Hercai Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai’de yeni bölüm heyecanı başladı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni fragmanı seyircilerle buluştu. Yayınlanan Hercai bölüm tanıtımının ardından neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Severek takip edilen Hercai dizisinde son bölümde neler olmuştu?

Kısa zamanda gördüğü ilgiyle büyük bir izleyici kitlesi kazanan ATV’nin beğenilen dizisi Hercai’de yeni bölüm heyecanı yayınlanan fragmanla daha da arttı. Yeni bölüm tanıtımını izleyen Hercai dizisinin hayranları Cuma akşamını iple çekiyor.  Hercai bölümünde Miran, kendisine keşke ölseydin diyen Reyyan’a elindeki silahı vererek eğer içini rahatlatacaksa çek vur diyerek cevap veriyor. İzleyenlerin soluklarını tutarak takip edecekleri bu sahnede, Miran’ın elinden silahı alan Reyyan, hiç beklenmedik bir şekilde Miran’ı tam kalbinin üzerinden vuruyor.

Hercai Bölümlerinde Neler Yaşandı?

Yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren her geçen gün büyük bir ilgiyle takip edilen ATV’nin sevilen Hercai dizisi, yeni bölümüyle de merakla bekleniyor. Dizinin hayranları her bölümü soluklarını tutarak izlemeye devam ediyor. Cuma günleri akşam ATV’den yayınlanan dizinin son bölümünde yaşananalar da bu bölümü kaçıranlar tarafından merak edilmişti.

İşte Hercai bölüm özeti: Temelleri intikam üzerine atılan evlilik, Aslanbey’in planları doğrultusunda beklediği gibi son bulmuş ve Miran, evliliğin ertesi günü Reyyan’ı terk etmiştir. Bu durumun yarattığı acıyı ve Miran’ın kendisine yaptığı ihaneti hazmedemeyen Reyyan, Miran ile beraber ilk gecelerini geçirdikleri kulübeyi ateşe vererek küle çevirir. Bu şekilde de yaşadığı acıyı hafifletemeyen Reyyan, son çare olarak intihar etmeyi düşünür. Hayatına son vererek, çektiği acıları da dindirmek isteyen Reyyan, harekete geçer.

Öte yandan Miran, intikam haberini aldıktan sonra annesinin mezarına gider. Hala büyük bir acı çektiğini itiraf eden Miran, Reyyan’a yaşattığı ihaneti ve acıları unutmaya çalışarak gönlünü rahatlatmaya çalışır. Kulübelerini Reyyan’ın ateşe verdiği haberini Fırat’tan alan Miran, intikam savaşında Reyyan’ı bir başına bırakmak da istememektedir. Yıllardır bıkmadan ve usanmadan Miran’ın kendisini sevmesi için çabalayan Gönül, aradığı mutluluğa kavuşmak için harekete geçer.

Hercai Dizisine Uluslararası İlgi Artıyor

Türk dizilerinin son 10 yılda gösterdiği uluslararası başarılara bir yenisi daha eklendi. Dizi ihracatında dünyadaki sayılı ülkeler arasında yer alan Türkiye’nin son dönemde çıkardığı başarılı televizyon yapımları arasında gösterilen Hercai dizisi, Cannes’da gerçekleştirilen fuarda büyük ilgi gördü.

Dünya dizi ihracatında son 10 yılda gösterdiği çıkışla önemli bir konuma yükselen Türkiye, günümüzdeki başarılı yapımlarıyla da bu yükselen grafiği devam ettirme yolunda ilerliyor.

Çekim kalitesi ve sanatsal değerlerinin yanında başarılı oyunculuklarıyla da göz dolduran diziler, dünyanın dört bir yanından ilgi ile takip ediliyor. Etkileyici senaryolarıyla da dikkat çeken diziler, Güney Amerika ülkelerinden komşularımıza kadar birçok ülkeye satılarak büyük bir ilgi görüyor.

Hercai Fuarda Yoğun İlgi Gördü

Yayın hayatına bu sezon başlayan ve henüz dört bölümle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Hercai dizisi, Cannes’da gerçekleştirilen Mip Format Fuarı’nda uluslararası televizyonlardan yoğun ilgi gördü. Televizyon endüstrisinin en önemli format ve drama (dizi) fuarı olarak bilinen Mip Format Fuarı’nın daha ilk gününde Hercai dizisinin Romanya televizyonlarından yayınlanması için imzalar atıldı.

Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Hercai dizisi şu ana kadar yayınlanmış olan ve bundan sonra yayınlanacak olan tüm bölümleriyle Romanyalı diziseverler tarafından da ilgiyle takip edilecek.

Her hafta Cuma günü yayınlanarak hayranlarını ekran başına kilitleyen Hercai dizisinin başrolünde; Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santırcıoğulları yer alıyor. Mardin’in Midyat ilçesindeki doğal güzellikler içinde çekilen dizide, Midyat’ın en güçlü ailelerinden olarak gösterilen Şadoğulları’nın torunlarından biri olan “Reyyan” ile yıllar önce anne babasını öldürenlerden intikam almak isteyen “Miran”ın imkansız aşkı konu olarak işleniyor.

ATV Dizilerine Yoğun İlgi

Öte yandan ATV ekranlarının sevilen dizileri “Sen Anlat Karadeniz” ve “Aşk ve Mavi” dizileri de geçtiğimiz aylarda yapılan uluslararası anlaşmalar neticesinde Romanya’ya satılmıştı.

“Sen Anlat Karadeniz”in 2 Eylül tarihinde Romanya’da yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Türk dizilerine yoğun ilginin olduğunu bilinen ülkelerden biri olan Romanya, böylelikle televizyonlarından 3 farklı Türk dizisi yayınlayan sayılı ülkeler arasındaki yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.