Tecavüze Uğradı... Öğretmen Ortaya Çıkardı!

Tecavüze Uğradı... Öğretmen Ortaya Çıkardı!
İstanbul'da bir lise öğrencisinin tacize uğradığı bilgisine ulaşan öğretmen, durumu hemen genç kızın ailesiyle paylaştı.

İstanbul'da bir lise öğrencisinin tacize uğradığı bilgisine ulaşan öğretmen durumla ilgili genç kızın ailesine haber verdi. Ardından gerçek ortaya çıktı.

Söz konusu olay İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşandı. Bir lisede Rehberlik ve sınıf öğretmeni, 15 yaşındaki S.T. isimli genç kızın 7 yıl önce henüz 8 yaşındayken dayısının oğlu tarafından cinsel tacize uğradığı bilgisine ulaştı. Kendisi gibi kardeşi N.T.'nin de tacize uğradığını fakat korktuğundan dolayı dile getiremediğini öğrendi.

Öğretmen Ortaya Çıkardı

Öğretmen , öğrencisinden duyduklarıyla şok gçeirdi. Öğrencisinin henüz oyun çağındayken yaşadığı cinsel taciz sonucunda meydana gelen travmayı hala üzerinden atamadığını fark eden öğretmenler kızların ailesini ve polis ekiplerini bilgilendirdi. Aileleriyle beraber karakola giden mağdur kızlar, yaşadıkları cinsel tacizi anlattı ve kuzenleriyle hakkında aileleriyle birlikte şikayetçi oldular.

Şikayet sonrasında 25 yaşındaki Bünyamin Y. ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ifadeleri alınan mağdur kız çocukları yaşadıkları korkunç olayı psikolog eşliğinde polis ekiplerine anlattılar. İddiaların ardından çalıştığı iş yerinden gözaltına alınan Bünyamin Y. isimli sapık şahıs, kuzenlerine herhangi bir tacizde bulunmadığını ve yanlış anlaşıldığını iddia etti.

25 Yıl Hapis Cezası İstemi

Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında B.A. ile ilgili "Çocuğun cinsel istismarı" ve "Alıkoyma" suçlamaları kapsamında iddianame düzenlendi. İstismarcı sapık kuzenle ilgili olarak savcılık tarafından 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Söz konusu dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.