Veysel Tiryaki kimdir, nereli?

Veysel Tiryaki kimdir, nereli?
Ankara Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki. Şuanda Yenimahalle Beldiye Başkan Adayı olması Veysel Tiryaki hakkındaki bilgiler tüm Ankaralıları yakından ilgilendirmektedir.

Veysel Tiryaki kimdir, nereli?

Veysel Tiryaki kimdir ve nerelidirAnkara Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki tüm Ankara’da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendirmektedir. Ankara Büyükşehir Başkanlığı’na geleceğine dair haberler çıkan Veysel Tiryaki hakkındaki bilgiler tüm Ankaralıları ilgilendirmektedir. Veysel Tiryaki kimdir, nereli:

  • Veysel Tiryaki, Melih Gökçek’in istifasını vermesinden sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olabileceği ön görülen bir siyaset adamıdır.
  • Veysel Tiryaki 1965 senesinde dünyaya gelmiştir. Dr. Veysel Tiryaki Bolulu bir siyaset adımıdır.
  • Veysel Tiryaki İlkokulu Dörtdivan ilçesinde okumuştur. Lise eğitimini ise Bolu’da tamamlamıştır.
  • 1984 senesinde İstanbul Üniversitesi’nin Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne giriş yapmıştır. Okulu başarılı şekilde tamamladıktan sonra ise 1998 – 1999 senesinde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programı ile tamamlamıştır.
  • Eğitimlerinin bu aşamalarından sonra Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı kapsamında doktorasını tamamlayarak, Doktor unvanını da aldı.
  • Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Veysel Tiryaki’nin ismi şimdilerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda anılmaktadır.

Veysel Tiryaki Kariyeri Nasıldır?

Veysel Tiryaki iletişim anlamında güçlü yanı ile ön plana çıkan siyaset adamıdır. Siyaset kariyerine 29 Mart 2004 senesinde başlayan Tiryaki, Altındağ Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra 2009 senesinde Ak Parti aracılığı ile Altındağ Belediye Başkan adayı olarak işaret edildi. Daha sonra yüksek oy oranları ile yeniden başkan seçildi. 30 Mart 2014 tarihinde ise seçimleri kazandı. Tiryaki, 3. Defa belediye başkanı seçildikten sonra %64 oy oranıyla da oldukça ses getiren bir rekora da imza atmıştır.

Ankara Belediye Başkanlığı için Tiryaki

Veysel Tirkayi Yenimahalle başkanlıkları ardından isminin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda geçmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından Veysel Tiryaki kimdir, nereli soruları sorulmaktadır. Bu noktada Dr. Veysel Tiryaki, Saat Tiryaki ile evli bir siyaset adamıdır. Saadet Tiryaki ve Veysel Tiryaki’nin 3 çocuğu bulunmaktadır. Saadet Tiryaki’de belediyede sıkı çalışması ile tanınmaktadır. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Tiryaki, Ankara’nın sevilen isimlerinden biri olmaktadır.

Veysel Tiryaki kimdir, nereli?

Veysel Tiryaki kimdir ve nerelidir; Ankara Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki tüm Ankara’da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendirmektedir. Ankara Büyükşehir Başkan adayı olarak uzun süre adı geçmesine rağmen şuanda Yenimahalle Beldiye Başkan Adayı olması Veysel Tiryaki hakkındaki bilgiler tüm Ankaralıları yakından ilgilendirmektedir. Veysel Tiryaki kimdir, nereli:

Veysel Tiryaki iletişim anlamında güçlü yanı ile ön plana çıkan siyaset adamıdır. Siyaset kariyerine 29 Mart 2004 senesinde başlayan Tiryaki, Altındağ Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra 2009 senesinde Ak Parti aracılığı ile Altındağ Belediye Başkan adayı olarak işaret edildi. Daha sonra yüksek oy oranları ile yeniden başkan seçildi. 30 Mart 2014 tarihinde ise seçimleri kazandı. Tiryaki, 3. Defa belediye başkanı seçildikten sonra %64 oy oranıyla da oldukça ses getiren bir rekora da imza atmıştır.

Veysel Tiryaki Altındağ belediye başkanı daha önce isminin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda geçmesi ile şuanda da Yenimahalle belediye başkan adayı olması sebebiyle vatandaşlar tarafından Veysel Tiryaki kimdir, nereli soruları sorulmaktadır. Bu noktada 53 yaşında olan, Dr. Veysel Tiryaki, Saat Tiryaki ile evli bir siyaset adamıdır. Saadet Tiryaki ve Veysel Tiryaki’nin 3 çocuğu bulunmaktadır. Eşi Saadet Tiryaki’de belediyede kadınlara yönelik sıkı çalışması ile tanınmaktadır. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Tiryaki, Ankara’nın sevilen belediye başkanlarından biri olarak taktir görmektedir.

Yenimahalle Belediye başkan adayı olarak seçmen karşına çıkan Sayın Tiryaki 232 Adet projesi ile Yenimahalle ilçesini yeniden inşaa etmeyi planlamaktadır.

Yenimahalle'de "Şimdi Yenilenme Zamanı" sloganı ile çalışmalarına devam eden Veysel Tiryaki Cumhur İttifak adayı olarak tüm Yenimahallede takdir görmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.