Celil Nalçakan, Oyuncu Yaşar Alptekin’e Adeta Ateş Püskürdü

Celil Nalçakan, Oyuncu Yaşar Alptekin’e Adeta Ateş Püskürdü
Yakışıklı oyuncu Celil Nalçakan, sigara içen kadınlar için ucuz tabirini kullanan Yaşar Alptekin’e sert tepki verdi.

Yakışıklı oyuncu Celil Nalçakan, sigara içen kadınlar için ucuz tabirini kullanan Yaşar Alptekin’e sert tepki verdi.

Oyuncu Celil Nalçakan geçtiğimiz günlerde bir röportajda kadınlar için ucuz diyen Alptekin’e verdiği sert tepki ile gündeme geldi. Yaşar Alptekin “sokakta sigara içen kadınların hepsi ucuzdur” ifadesine yer vermişti. Alptekin, vermiş olduğu röportaj sonrasında sosyal medya üzerinden büyük tepki çekmişti. Alptekin’e tepki veren isimlerden bir tanesi de yakışıklı oyuncu Celil Nalçakan oldu.

Nalçakan, Alptekin için hadsiz herif ifadesini kullandı. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan oyuncu, sen kimsin benim kız kardeşime ucuz diyorsun diyerek ateş püskürttü. Celil Nalçakan son zamanlarda Bir Aile Hikayesi adlı dizide ekranlarda yer alıyor.

Poyraz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile adından sıkça bahsettiren karizmatik oyuncu, 10 Haziran 1978 yılında öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Nalçakan’ın kendisinden 15 yaş küçük bir kız kardeşi bulunuyor.

Nalçakan, Cumhuriyet Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği bölümünde okumuştur. 7 yıl boyunca okuyan Nalçakan, öğretimini yarıda keserek Sivas Devlet Tiyatrosu’na kayıt olmuştur. Daha sonra Balıkesir Üniversitesi’ne kayıt yaptıran Nalçakan, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümüne kaydını yaptırdıysa da bu bölümü okurken de tiyatroya ağırlık vermiştir.

Türvak sınavına girerek sınavı kazanan oyuncu, İstanbul’a yerleşir ve burada oyunculuk eğitimi alır. Kariyerine ilk olarak ekranların sevilen dizisi Sıla ile başlar. Buradaki performansının beğenilmesinden sonra oyuncu, Kış Masalı ile Hanımın Çiftliği gibi diğer dizilerde de boy göstermeye başlamıştır.

Bitmeyen Şarkı, İntikam, Şişenin Dibi ve Poyraz Karayel dizileri oyuncunun yer aldığı çalışmalar bir kaçıdır. İntikam dizisinden kısa süre sonra ayrılmıştır. Usta oyuncu asıl ününü Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar ile elde etmiştir. Dizi uzun süre sevilerek izlenmiş ve ekranlarda kalmayı başarmıştır. Nalçakan Beşiktaş taraftarıdır ve yazı yazmayı seviyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.