Yok Artık! Ekmeğin İçinden Çıkanlar Hayrete Düşürdü...

Yok Artık! Ekmeğin İçinden Çıkanlar Hayrete Düşürdü...
Bartın'da üniversite öğrencisi olan M.İ., spor salonunun soyunma odasında 25 TL çaldı. Ardından bunu ekmeğin arasına koydu. Ardından çaldığı diğer 100 TL ve şarj cihazını ise çantasına yerleştirdi. Spor salonunda bulunanların yakaladığı ve ardından polise teslim ettiği M.İ., ekipler tarafından gözaltına alındı.

Söz konusu hırsızlık olayı dün kent merkezinde yer alan bir spor salonunun içerisinde gerçekleşti. Yapılan iddialara göre Bartın Üniversitesi'nde eğitim gören M.İ. isimli öğrenci spor yapma amacıyla salona geldi. Soyunma odasında kimsenin bulunmadığı bir anı fırsat bilen şahıs, dolapları açarak çalacak bir şeyler aradı. Bulduğu 125 TL ve şarj cihazını kaşla göz arasında çaldı.

Ardından soyunma odasına gelerek hırsızlığın farkına vatan şahıslar hal ve hareketlerinden şüphelendikleri M.İ.'yi yakaladı ve ardından polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerince gözaltın alınan M.İ. isimli şahsın dolaba koyduğu ekmeğin arasında çaldığı 25 TL, çantasında ise 100 TL ve şarj aleti yakalandı. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevki gerçekleştirilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.