Bir Zamanlar Çukurova Dizisi

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi
Son dönemde yayınlanan televizyon dizileri arasında en dikkat çeken yapımlardan biri olan Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Son dönemde yayınlanan televizyon dizileri arasında en dikkat çeken yapımlardan biri olan Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Milyonlarca dizi severi ekran başına kilitleyen bu yapım sosyal medyada da oldukça konuşuluyor.

Diziyi takip eden veya etmeyen birçok kişi tarafından Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında birçok soru ortaya atılıyor. Söz konusu soruların cevaplarını ve dizi hakkında merak edilen her şeyi sizler için hazırladığımız yazımızda bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova Hakkında Genel Bilgiler

Dönem dizisi formatında çekimleri sürdürülen Bir Zamanlar Anadolu’da dizisi, 1970’lerden günümüze esintiler sunuyor. Dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstleniyor. Dram ve aşk dizisi olarak öne çıkan yapımın senaryosunu ise Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çınay kalame alıyor.

İzleyiciler tarafından tam puan alan oyuncu kadrosunda ise başrollerde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek yer alıyor. Dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar olarak öne çıkıyor. Dizinin bütün çekimleri Adana’da yapılıyor.

Bir Zamanlar Çukuruova Dizisinin Konusu

Dram ve aşk konulu dizide Yılmaz ve Züleyha’nın trajik hikayesi ele alınıyor. 1970’li yıllarda geçen olaylarda Züleyha (Hilal Altınbilek) ve Yılmaz (Uğur Güneş) kaderin bir cilvesi olarak Çukurova topraklarında yaşamlarını devam ettirirler.

Yamanlar çiftliğinde beraber çalışmaya başlayan çift birbirlerine son derecede aşıklardır. Fakat bu aşkı bitiren Züleyha’nın söylediği bir yalan olacaktır.

Çiftliğin sahibi Hünkar Yaman, soyunun devam etmesi ve oğlu olan Demir’in kısırlığının ortaya çıkmaması için bir plan yapar ve planında kurban olarak Züleyha ve Yılmaz’ı seçer.

Bir Zamanlar Çukuroava Dizisinin Oyuncuları ve Rolleri

Vahide Perçin

Hünkar Yaman karakterini canlandırıyor. Oğlunun kısırlığını saklamak için canice bir plan yapan ve iki sevgili olan Züleyha ile Yılmaz’ı birbirinden ayıran kadın.

Murat Ünalmış

Demir Yaman karakterini canlandırıyor. Züleyha’ya ilk görüşte aşık olan ve ona sahip olabilmek için her türlü kötülüğü yapabilecek derecekde kibirli bir adam.

Uğur Güneş

Yılmaz Akkaya rolünü oynuyor. İstanbul’da yaşayan sıradan bir motor ustası ve Züleyha’yı çok seviyor.

Hilal Altınbilek

Züleyha Yaman rolünü canlandırıyor. Adana’ya çok sevdiği Yılmaz ile birlikte kaçıyor ve söylediği yalan üzerine aşkları mahvoluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 13 Eylül 2018 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi her Perşembe saat 20:00’de gösterime giriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.