Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic Kimdir?
Emina Jahovic Kimdir? İsmini ilk olarak Mustafa Sandal ile 2008 yılında yapmış olduğu evlilik ile duymuştuk. Ünlü çift anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Emina Jahovic Kimdir?

İsmini ilk olarak Mustafa Sandal ile 2008 yılında yapmış olduğu evlilik ile duymuştuk. Ünlü çift daha sonra anlaşmalı olarak yollarını ayırma kararı almışlardı. Sırbistan’da ünlü bir isim olan Jahovic, aynı zamanda dansçı ve oyuncudur.

Güzel oyuncu 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Kardeşi basketbol oyuncusudur. 3.5 yıl kadar Mustafa Sandal ile birlikte olduktan sonra 2008 yılında büyülü bir tören ile dünya evine girmişlerdi. Ünlü çift evlendikten kısa süre sonra 2 tane çocuk dünyaya getirdi.

Güzel Müzisyn Emina Balkan Ülkelerinde Türkiye Temsilcisi Olmuştur

Güzel şarkıcı, hem Bosna hersek hem de Sırbistan için müzik yarışmalarında elemeye katılmıştır. Kendi ülkesinde Emina’ya Müziğin Prensesi lakabı ile seslenilmektedir. Balkan medyasının aranılan yüzleri arasında yer almaktadır.

Pek çok Balkan dergisinde Emina’nın fotoğraf ve röportajları yer almaktadır. Balkan ülkelerinde Türkiye reklamı yapmaktadır. İspanyol aktrise benzemesi ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Güzel oyuncunun ana dili Sırpça’dır ve Türkçe, İngilizce, Hırvatça konuşabilmektedir.

Emina henüz 11 yaşında iken babası vefat etmiştir. Güzel oyuncunun çocukluk hayali mimar olmakmış fakat her zaman müziğe ilgi duymuştur.

Mimarlık okumak yerine kendi ülkesinde ilk önce yapımcılığı daha sonra ise işletme bölümlerini bitirmiştir. Daha sonra hayali olan müzik işine girmiş, müzik ile de ilgili eğitim almak yolunda çeşitli okullara kayıt yapmıştır. Kendisi aynı zamanda başarılı bir dansçı olduğundan dansçılık da yapmıştır.

Emina, Sandal’dan boşanması ve yeni aşkı ile gündeme son zamanlarda sıkça gelen isimlerden. Güzel şarkıcı bu defa da eski eşine komşu olacağı haberleri ile gündeme geldi.

Emina’nın yeni bir yaşama adım atacağı konuşuluyor. Emina, Zorlu Center’a oldukça yakın olan bir sitede yaşayacak. Emina böylece Sandal’a komşu olmuş olacak.

Güzel müzisyen’in çocuklara yakın olmak için böyle bir adım attığı konuşuluyor. Yooİstanbul adındaki rezidans Beşiktaş’ta yer alıyor. Site boğaz manzaralı. Aylık kira bedelinin 40 bin TL’ye yakın olduğu biliniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.