SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Kızılcahamam ve Kahramankazan’da ihtiyaç sahibi ailelere konuk oldu

SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Kızılcahamam ve Kahramankazan’da ihtiyaç sahibi ailelere konuk oldu
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Kızılcahamam ve Kahramankazan’da ihtiyaç sahibi ailelere konuk oldu.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek ,Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in eşi Ayşe Güney ve SOS Vakfı Müdürü Nevin Uğurlu ile birlikte Kızılcahamam'da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

İlk olarak Kızılcahamam Pazar köyünde yaşayan 2 çocuklu İlknur Çakır’ın evine giden Nevin Gökçek, eski bir evde yaşayan ve maddi imkansızlıklar yüzünden büyük kızı Ayşe Çakır’ın okulu bırakmak zorunda kaldığı aileye, Vakıf olarak çeşitli yardımlar yaptı.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek , daha sonra kızı obezite hastası, eşi de işsiz olan Nuhriban Ak'ı ve lösemi hastası Hüseyin Ünsal’ı ziyaret etti. Ünsal'ın sorunlarını dinleyen Nevin Gökçek, çalışabileceği uygun bir iş bulmasında yardımcı olacağını söyledi.

Ardından işsiz olan ve maddi sıkıntılar yaşayan 3 çocuklu Tevfik Esen ile 75 yaşında ve romatizma yüzünden yatalak olan annesini ziyaret eden Nevin Gökçek, çeşitli yardımlarda bulundu ve şoför olan Tevfik Esen için uygun bir iş bakacaklarını söyledi.

-KAHRAMANKAZAN’DA, BAŞKAN ERTÜRK DE EŞLİK ETTİ

Nevin Gökçek, Kahramankazan'da da Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile eşi Meral Ertürk, Vakıf Müdürü Nevin Uğurlu ile birlikte Kahramankazan'da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Eşi sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan 44 yaşındaki 2 çocuklu Saliha Pöhrenkçi'yi ziyaret eden Gökçek, Pöhrenkçi'nin oğlu Berkant’ın, evin işlerini yaptığı için devamsızlıktan okuldan atıldığını öğrenince, Berkant'ın okula devam edebilmesi için Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile görüşeceğini söyledi. Gökçek, ayrıca eve 2 kanepe ve çocuklar için elbise dolabı alınacağını, Saliha Pöhrenkçi’ye de tam teşekküllü bir hastanede check up yaptırılacağını belirtti.

Nevin Gökçek daha sonra, 6 ay önce eşi vefat eden ve torunuyla beraber yaşayan 76 yaşındaki Hanım Demir'i ziyaret etti. Lise öğrencisi olan torun Bahattin’in bebekken annesi ve babası tarafından terk edildiğini, halen lisede öğrenim gördüğünü öğrenen Nevin Gökçek, hayali bisiklet almak olan Bahattin’e, Vakıf olarak bisiklet alınacağı sözünü verdi.

-SAVAŞTAN KAÇAN SURİYELİ AİLELERİ DE ZİYARET ETTİ

Suriye’deki savaştan kaçan 5 çocuklu Suriyeli Halil El-Yasin’i ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulunan Nevin Gökçek, son olarak 2 yıl önce Rakka'daki DAEŞ terör örgütünün zulmünden kaçarak Kahramankazan'a göç eden 8 çocuklu 36 yaşındaki Seyida Elitürk'ün evine giderek sorunlarını dinledi. Eşini kaybeden Seyida Elitürk, kızı Ofran’ın 13 yaşında ve böbrek hastası olduğunu söyledi. Nevin Gökçek, Vakıf yöneticilerine, Ofran’ın tedavisi için doktor sağlanması talimatını verirken, Seyida Elitürk de Gökçek'e çok teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.