Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir?

Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir?
Türk televizyon tarihinde son yıllara damgasını vuran en kaliteli yapımlardan biri olan Mucize Doktor dizisi, her geçen Türk seyircisinin ilgisi çekmektedir. İşte Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir? haber detayı..

Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir? 

Türk televizyon tarihinde son yıllara damgasını vuran en kaliteli yapımlardan biri olan Mucize Doktor dizisi, her geçen Türk seyircisinin ilgisi çekmektedir. Fox TV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor, farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile birçok kişinin ilgi odağı olmuştur. Dizide cerrahi asistan doktor rolünü canlandıran Serenay Aktaş, izleyicilerin yakından takip ettiği isimlerden biri haline gelmiştir.

Yayın hayatına başlamasından kısa süre sonra reyting rekorları kırmaya başlayan dizide Doktor Elif karakterine hayat veren Serenay Aktaş, başarılı oyunculuğu ile seyircilerden tam not almayı başarmıştır. MF Yapım tarafından ekrana taşınan Fox TV’nin sevilen yapımı Mucize Doktor dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekmektedir. Dizide başrolü tek başına üstlenen Taner Ölmez, yeni kadın karakterlerin diziye dahil olması ile farklı bir role bürünmüştür.

Mucize Doktor Elif Kimdir ?(Gerçek Adı, Bilgileri)

1 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serenay Aktaş, Türk futbolcu ve oyuncudur. Beşiktaş Kadın Futbol Takımında forvet mevkinde oynayan Serenay Aktaş, çeşitli televizyon yapımlarında boy göstermeye başlaması ile birçok kişinin ilgiyle takip ettiği isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Türk televizyonlarının efsaneleşen birçok yapımında rol alan Serenay Aktaş, aynı zamanda birçok sinema filminde de rol almıştır. Son olarak Mucize Doktor dizisi ile seyirci karşısına çıkan Serenay Aktaş, kısa süre içinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

15 yaşında İstanbul Zeytinburnusporda futbol kariyerine başlayan Serenay Aktaş, bu takımda iki sezon boyunca oynadıktan sonra 1207 Antalyaspora transfer olmuştur. Bu takımda oynadığı 19 maçta toplam 24 gol atarak başarılı bir kariyer sergilemiştir.

21 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş takımına transfer olmuştur. Ancak aynı dönemde Serenay Aktaş’ın Survivor Allstar’a katılacak olması transferin iptal olmasına neden olmuştur.

Futbolculuk kariyerinin yanı sıra erken yaşlarda oyunculuk hayatına atılan Aktaş; Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti, Alemin Kralı vb. dizilerde konu oyuncu olarak oynamaya başlamıştır. İlk defa Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisi içinde ana cast içinde yer almayı başarmıştır.

Takip eden yıllarda Türk televizyonlarının en önemli yapımlarından biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolüyle izleyenleri büyülemiştir. Devam eden dönemlerde çeşitli sinema filmlerinde rol alan Aktaş, 2014 yılında Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına katılmış yaklaşık 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir.

Mucize Doktor dizisi ile günümüzde hala oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Serenay Aktaş, Cerrahi Asistan Elif karakteri ile diziye dahil olmuştur. Başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Aktaş, son yıllarda Türk televizyon izleyicisinin ilgi odağı olmayı başaran isimler arasında ilk sırada yerini almayı başarmıştır.

Serenay Aktaşı’ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Oyunculuk kariyerine oldukça genç yaşlarda başlayan Serenay Aktaş, Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan Mucize Doktor dizisinde, başrol Ali Vefa karakterinin yalnız kalmaya başlaması ile diziye Elif rolüyle dahil olmuştur.

Türkiye’de en çok izlenen televizyon dizlerinde ve sayısı sinema filminde rol alan Aktaş:

  • Arka Sıradakiler,
  • Kalbin Seni Seçti,
  • Yahşi Cazibe,
  • Türk Malı,
  • Kanıt,
  • Muhteşem Yüzyıl,
  • Çılgın Dershane 3,
  • Figüran,
  • Kaçak Gelinler,
  • Acil Aşk Aranıyor,
  • Makas,
  • Rengarenk,
  • Kim daha Mutlu,
  • Meryem,
  • Gülümse Yeter,
  • İlişki Durumu: Evli,
  • Mucize Doktor vb.

Daha birçok farklı yapımda rol almıştır. Birçok dizide konuk oyuncu ve yan karakter olarak başlayan oyunculuk kariyerine, Mucize Doktor ile devam eden Aktaş, yeni bölümlerde göstereceği performans ile şimdiden merak edilmeye başlanmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.