Burak Özçivit: “Haberim Yok, Kim Ne Demiş?”

Burak Özçivit: “Haberim Yok, Kim Ne Demiş?”
Özçivit geçtiğimiz günlerde reklam yüzü olduğu markanın yöneticileri ile birlikte bir restoranda buluştu. Yemeğin ardından ünlü isim objektiflere takıldı.

Özçivit geçtiğimiz günlerde reklam yüzü olduğu markanın yöneticileri ile birlikte bir restoranda buluştu. Yemeğin ardından ünlü isim objektiflere takıldı.

Sevilerek takip edilen oyuncu çift Evcen ile Özçivit, geçtiğimiz günlerde bebekleri Karan için bir Instagram hesabı açmıştı.

Ünlü manken Soydan olay hakkında “bu düpedüz bir ruh hastalığıdır” ifadelerine yer verişmişti. Konu hakkında Özçivit’ten açıklama gelmemişti.

Özçivit’e restoran çıkışında Soydan’ın söylemi hakkında soruldu. Özçivit konu hakkında kim ne demiş haberim yok ki diyerek polemiği alevlendirmedi.

Gazeteciler ise ünlü mankenin söylediği ifadeleri Özçivit’e iletti. Yakışıklı oyuncu ise konu hakkında konuşmak istemediğini belirterek, “ben en iyisi bu konular hakkında konuşmayayım” dedi ve konuyu kapattı.

Burak Özçivit Kimdir?

Özçivit üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde tamamlamıştır. Usta oyuncu aslen Gaziantep'li olup 1984 doğumludur. Lise eğitimini ise Kazım İşmen Lisesi’nde 2001 yılında mezun olarak tamamlamıştır.

Lise eğitimini bitirmesinden 2 yıl sonra Özçivit, Best Model of Turkey yarışmasına girmesi ile adını duyurmaya başlamıştır. Özçivit vurada gelecek vadeden seçilmiştir ve yarışmadan sonra Erez Ajans ile çalışma yürütmeye başlamıştır. Özçivit şu anda aktif olarak mankenlik yapmamaktadır.

Özçivit Dünyanın En iyi İkinci Mankeni Seçilerek Türkiye’yi Gururlandırmıştır

2005 yılında Özçivit yeniden Best Model of Turkey yarışmasına katılmıştır. Bu defa yakışıklı model Best Model of Turkey seçilmeye hak kazanmıştır. Bu yarışmadan iyi bir derece elde etmesi ile dünyaca düzenlenen modellik yarışmalarında boy göstermeye başlamıştır.

Özçivit dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilerek Türkiye’yi gururlandırmıştır. Bu sırada ünlü mankene Faruk Saraç, Tween ve Abbate gibi önemli markalardan teklifler gelmiş ve bu markaların defilelerine çıkmıştır.

Mankenliğinin yanı sıra ünlü isim oyunculuk performansı ile de çok konuşulmuştur. İlk oyunculuk deneyimini usta manken Eksi 18 adlı dizisinde sergilemiştir.

Bu dizide ünlü manken genç komiser Murat rolü ile izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Bu diziden sonra yıldızı parlamış, farklı projelerden kendisin teklif yağmıştır.

Burak Özçivitçi 34 yaşında olup 1.84 m boyundadır.

Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul rolü

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman'da oynayacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı biçimde hazırlandığı ortaya çıktı. Osman Gazi'yi canlandıracak olan Özçivit, İstanbul'daki tarihi yerleri ve Müzeleri dolaşıp dizi için Osmanlı tarihi hakkında detaylı bilgiler toplayarak rolüne hazırlık yapmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.