Berrak Tüzünataç kimdir?

Berrak Tüzünataç kimdir?
Kurşun Dizisi Gülce Akar Kimdir? Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kurşun dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyenleri daha ilk bölümüyle etkilemeyi başarmıştır.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kurşun dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyenleri daha ilk bölümüyle etkilemeyi başarmıştır. 23 Ekim 2019 tarihinde izleyici ile buluşan dizi ilk bölümüyle beğeni toplamayı başarmıştır. Engin Altan Düzyatan, Sarp Akkaya, Burçin Terzioğlu, Begüm Akkya, Bora Aktaş, Nazan Kesal ve Berrak Tüzünataç dizinin kadrosunda en dikkat çeken isimler arasında yer almaktadır.

1970’li yıllarda İstanbul’da adalet peşinde koşan bir Savcı Olan Orhan Atmaca’nın, gazeteci Leyla Devrim ile yer altı dünyasına karşı olan mücadelesinin konu edildiği dizide Gülce Akar karakterine hayat veren isim ise Berrak Tüzünataçtır. Dizide genç ve hırslı güçlü bir kadını canlandıran Tüzünataç, başarılı performansı ile izleyenleri büyülemeyi başarmıştır. Dizinin önümüzdeki haftalardaki bölümlerinde ise nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusudur.

Berrak Tüzünataç Hayatı ve Oyunculuk Kariyeri

2 Kasım 1984 yılında Yalova’da dünyaya gelen Berrak Tüzünataç, Fox TV’nin ilgiyle takip edilen yeni dizisi Kurşun’da rol almaktadır. Liseyi İstanbul Özel Koç Lisesinde tamamlayan Tüzünataç, lise öğrenimin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesine girmiştir.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden başarıyla mezun olan Berrak Tüzünataç, takip eden yıllarda müzik ve eğlence kanalı olan Number 1 TV’de sunuculuk yapmaya başlayarak ekranlarda ilk defa boy göstermeye başlamıştır.

Türk sinema tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Organize İşler filminde ufak bir rol alarak sinemaya ilk adımını atmıştır. Burada gösterdiği başarı ile Kanal D’de yayınlanan Ödünç Hayat dizisinde rol almış, hemen akabinde Türk televizyonlarının en sevilen yapımlarından biri olan Elveda Rumeli’de Vahide karakterine hayat vermiştir.

Elveda Rumeli adlı dizide 73. Bölüm boyunca Vahide karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Berrak Tüzünataç, dizide karakterin öldürülmesi ile diziden ayrılmıştır. Show TV’de yayımlanan bir başka dönem dizisinde rol alan Berrak Tüzünataç, Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Kariyeri boyunca çok sayıda dizi ve filmde rol alan Berrak Tüzünataç, son olarak Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kurşun adlı dizide Gülce Akar karakterini canlandırmaktadır.

Oynağı Dizi ve Filmler

Türk seyircisinin yakından takip ettiği isimlerden biri olan Berrak Tüzünataç, Türk televizyon ve sinema tarihinin en önemli yapımlarında rol alarak kısa sürede başarılı performansı ve güzelliği ile tüm izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Televizyon dizilerinin yanı sıra, son yıllarda ülkemizde de oldukça popüler olan dijital platformlarda yer alarak iki adet internet dizisine imza atmıştır. Dip ve Fi adlı dizilerde başarılı bir performans sergileyen Berrak Tüzünataç, şuanda Kurşun adlı dizide televizyon izleyicisinin karşısındadır.

Rol aldığı tüm dizi ve filmlerde izleyicilerden tam not almayı başaran Berrak Tüzünataç, Gülce Akar karakteri ile Kurşun dizisinde de şimdiden sevilen karakterler arasında yerini almayı başarmıştır. Hırslı, genç ve güzel bir kadını canlandıran Berrak Tüzünataç, herkese karşı yinede ayakta kalmaya çalışan yalnız bir kadını canlandırmaktadır. Tek başına verdiği mücadelede bir anne olarak hayatta kalmak zorundadır. Oğlu Ozan ve yakın dostları onun tek dayanağıdır. Ancak yakın dostu Filiz’i kaybetmesi ile yolları Kurşun Orhan ile kesişerek olaylar gelişecektir.

Kurşun dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicilerden tam not almıştır.

Rol aldığı bazı dizi ve filmler:

Beyza’nın Kadınları,

Organize İşler,

Ejder Kapanı,

Kıskanmak,

Bir Avuç Deniz,

Çanakkale Yolun Sonu,

Ödünç Hayat,

Affedilmeyen,

Ezel,

Son,

Muhteşem Yüzyıl,

Filinta,

Bu Kalp Seni Unutur Mu,

Fi,

Dip,

Kurşun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.