TEB %1,18 Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası ve Başvuru Detayları

TEB %1,18 Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası ve Başvuru Detayları
Türkiye Ekonomi Bankası tarafından son dönemde tüm müşterileri için sağlanan kredi desteği, tüm ihtiyaçlarınız için avantajlı faiz oranları ile sunulmaktadır. İşte TEB %1,18 Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası ve başvuru detayları...

TEB %1,18 Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası ve Başvuru Detayları

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından son dönemde tüm müşterileri için sağlanan kredi desteği, tüm ihtiyaçlarınız için avantajlı faiz oranları ile sunulmaktadır. %1,18’den başlayan avantajlı faiz oranları ile Hoş Geldin Faizli Kredi fırsatı, 60 ay vade seçenekleri ile sunulmaktadır. TEB müşterisi olan herkes için geçerli olan kampanya kapsamında, ihtiyaçlarınıza yönelik tüm nakit sıkıntılarınızı düşük faiz ve avantajlı geri ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından sağlanan kredi desteği, ihtiyaç kredileri arasında şuan için en düşük faizli finansman desteği sunana bankalar arasında yer almaktadır. Yeni TEB müşterilerine özel Hoş Geldin Faizi uygulaması ile kısa sürede kredi başvurularını bankanın hızlı kredi araçlarını kullanarak yapabilirsiniz. En yakın TEB şubelerine giderek ihtiyaç kredinizi avantajlı seçeneklerle bankadan talep edebilirsiniz.

TEB %1,18 Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Detayları

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, avantajlı finansal çözümleri için tüm yeni müşterilerine yönelik %1,18 faiz oranlı ihtiyaç kredisi desteği sağlamaktadır. 60 aya varan vade seçenekleri ile TEB müşterisi olan herkes avantajlı ihtiyaç kredisi desteğinden yararlanabilmektedir. TEB Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyası detayları:

  • %1,18’den başlayan faiz oranları,
  • 3 – 60 ay vade seçenekleri,
  • Findeks notuna göre değişken faiz imkânı,
  • Kolay geri ödeme fırsatı vb.

Daha birçok farklı avantaj sağlanmaktadır. Findeks notu yeterli olan tüm yeni TEB müşterileri için tek sefere mahsus olmak üzere taşıma faizi kullanılabilmektedir.

TEB kurumsal internet sitesi üzerinden kampanya sayfası ile Hemen Başvur seçeneğini kullanabilirsiniz. Kampanya kapsamında bankadan talep edilecek kredi miktarı ve kredi türüne göre farklı tür oranlar uygulanmaktadır.

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Ödeme Tablosu

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından tek sefer için geçerli taşıma faizli olarak kullanılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, müşterilerin findeks notuna göre farklı faiz oranları uygulanmaktadır. 1.850 findeks notu ve 10 bin TL ihtiyaç kredisi için Türkiye Ekonomi Bankası tarafından belirlenen örnek ödeme tablosuna göre:

  • Faiz Oranı: %1,18
  • Vade: 60
  • Aylık Taksit Miktarı: 248,48 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 52,50 TL
  • Sigorta Bedeli: 769,04
  • Yıllık Maliyet Oranı: %18,6644

Olarak hesaplanmıştır. Kredi kampanyası kapsamında bankanın sunmuş olduğu tüm özelliklerden yararlanmak için gerekli kredi şartlarının sağlanması gerekmektedir. Söz konusu hoş geldin faizli krediyi tüm ihtiyaçlarınız için rahatça kullanabilirsiniz. TEB ile ilk defa çalışacak müşteriler için sunulan kampanyadan hemen yararlanabilirsiniz.

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Başvurusu

TEB tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile tüm ihtiyaçlarınız için düşük faiz oranlı ve yüksek vadeli kredi desteği alabilirsiniz. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yeni müşteriler için başlatılan krediye başvuru yapmak isteyen kişilerde, kampanya kapsamında aranan şartlar:

  • TEB ile ilk kez çalışıyor olmak,
  • Findeks notunun yeterli olması,
  • Sadece tek sefer için kullanılabilir vb.

Olarak belirlenmiştir. Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyasında; CepteTEB Mobil, TEB İnternet Şubesi, TEB Telefon Bankacılığı ve tüm TEB şubeleri üzerinden hızlı başvuru yapabilirsiniz. Başvurularını internet veya diğer hızlı kredi başvurusu yöntemlerini kullanarak yapan müşteriler, asıl başvuru için banka şubelerinden işlem yapmak zorundadır. TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı ve avantajlı ödeme seçeneklerinden yararlanmak isteyen kişilerden talep edilen belgeler arasında:

  • Nufüs cüzdanı/ ehliyet fotokopisi,
  • Gelir durumunu gösteren belge (maaş bordrosu vb.),
  • Başvuru formları vb.

Yer almaktadır. Başvuru sırasında banka tarafından findeks notunuza veya diğer durumlara göre farklı belgeler talep edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.