Natalia Oreiro Kimdir?

Natalia Oreiro Kimdir?
Natalia Oreiro, Urugay’da dünyaya gelmiştir. Aslen Arjantinli’dir. Müzik dünyasına küçük yaşlardan girmiş fakat oyunculuk kariyeri ile de adından sık bahsettirmiştir.

Natalia Oreiro Kimdir?

Natalia Oreiro, Urugay’da dünyaya gelmiştir. Aslen Arjantinli’dir. Müzik dünyasına küçük yaşlardan girmiş fakat oyunculuk kariyeri ile de adından sık bahsettirmiştir. Güzel oyuncu aynı zamanda DJ’lik performansı ve reklam yüzü olması ile hafızalara kazınmıştır.

Arjantinli şarkıcı 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Kariyerine ailesinin desteği ile ilk adımlarını atmıştır. Güzel oyuncunun annesi ile babası, kızlarının güzel bir yüze sahip olduklarını düşündükleri için, o henüz küçük bir kız çocuğu iken onu tiyatro için seçmelere götürmüşlerdi. Güzel oyuncu, küçüklüğünden beri tiyatro eğitimi almış ve nihayet 12 yaşına geldiğinde ise ilk reklam filmi için kameraların karşısına geçmişti.

Oreiro Hem Oyunculuk Hem Müzik Sektöründe Uzun Süre Zirvede Kalmıştır

Çocukluğunda Oreiro Coca Cola ve Pepsi gibi önemli ve büyük firmaların reklam filmlerinde rol almıştır. Güzel oyuncu 16 yaşına geldiğinde tek başında Arjantin’i terk etme kararı almıştır. Star olmak için ilk adımlarını atan oyuncu ekranların sevilen dizilerinde rol almıştır. Bu sırada müzik kariyerine de başlamış, kendi adına ilk albümlerini satışa sunmuştur. Albümleri uzun süre listelerde bir numara kalmıştır. Bu sayede yılın kişisi seçilmiştir.

Natalia Oreiro, kendisini rus hissettiği için pasaport almak istediğini belirtti. Vahşi güzel dizisi ile adından bahsettiren güzel oyuncu vatandaşlık almak için Putin’e seslendi.

Türkiye’nin sevilen dizilerinden Vahşi Güzel’de oynayan güzel oyuncu kendisini Rus hissettiğini fakat Rus vatandaşlığının bulunmadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında boy gösteren güzel oyuncu, önceki senelerde rus vatandaşlığı alan Fransız oyuncuyu hatırlattı. Gerard Depardieu, önceki senelerde Rus vatandaşlığı almıştı.

Güzel Oyuncu 15 Kere Rusya’ya Gittiği için Dikkat Çekmişti

Ünlü şarkıcı da kendisini ondan bile daha çok Rus hissettiğini söylemiş, tek eksiğinin bir rus pasaportu olduğunu ifade etmişti. Vahşi Güzel dizisi ile akıllarda yer edinen güzel oyuncu tam 15 kere Rusya’yı ziyaret etmiş. Güzel şarkıcı aynı zamanda Rusya’da resmi bir şarkı seslendirerek şarkısına klip çekmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.