Kızılay Tercüme Bürolarına Alternatif Geliyor

Kızılay Tercüme Bürolarına Alternatif Geliyor
Tercüme bürosu deyince merkezi Kızılay akla geliyor. Fakat aynı şekilde birçok üniversitenin akademisyenlerin ihtiyaçlarına cevap olabilecek kalite ve profesyonelliği yakalayamıyorlar.

Çağımızın bir gerekliliği olarak online tercüme büroları internet ortamında çeviri hizmeti sağlayarak, çeviri hizmetini en kolay ve pratik hale getirmiş durumdadır. Bunlara en iyi örneklerden bir tanesi de Çevirimvar. Çevirimvar çeviri merkezi olarak, profesyonel tercüman kadrosu ile çeviri alanınız her ne olursa olsun, akademik çeviri, tıbbi çeviri, teknik çeviri, hukuki çeviri, medikal çeviri, web sitesi çevirisi gibi bir tık uzağınızda kalmaktadır.

Hacettepe, ODTÜ, Bilkent ve Ankara Üniversitesi

Ankara merkezli olan Çevirimvar tercüme bürosu halihazırda Ankara’daki birçok üniversiteye çeviri hizmeti vermektedir. Yurtdışı tabanlı dergilerde yada sitelerde yayınlanacak makale çevirisi, tez özeti çevirisi gibi önemli dosyaların çevirisinde hizmet vermektedir. Nasıl çalıştığına dair aklınızda soru işaretiniz mevcut ise Çevirimvar’ın web sitesini ziyaret edebilir ve gerekli tüm bilgileri edinebilirsiniz. Kısaca, çeviri dosyası yükle, ödeme yap ve çeviri siparişini başlat şeklinde olan adımlar oldukça kolay ve pratik. Yalnızca Ankara’daki üniversiteler ile kalmayıp Türkiye’nin her bir noktasında akademik çeviri hizmeti için akademisyen dostu olan Çevirimvar, çeviri siparişi oluşturmak için zaman ve mekân kısıtlamasını ortadan kaldırıyor.

Yeminli ve Noter Onaylı Tercüme

Çeviri hizmeti almak isteyen ve özellikle de çeviri alanına göre geçerlilik ve güvenilirlik ihtiyacı olan çeviri alanlarında yeminli tercüme ve noter onaylı tercüme bir tercih değil zorunluluk. Online tercüme büroları sayesinde, yeminli çevirmen veya tercüman aramadan bu işlemleriniz içinde sadece online sipariş vermeniz yeterli. Yalnızca çeviri siparişinizi yüklerken yeminli çeviri ya da noter onaylı tercüme hizmeti almak istediğinizi belirtmeniz ile gerçekleşecek olan bu çeviri türleri yalnızca birkaç dakikanızı almaktadır. Online tercüme bürosu olarak Çevirimvar.com, yeminli çeviri hizmeti için müşterilerinden ekstra ücret talep etmeyerek, fiyat politikası açısından da güvenilir olduğunu kanıtlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.