Sixpad Nedir, Sixpad Kullananlar, Sixpad Fiyatı

Sixpad Nedir, Sixpad Kullananlar, Sixpad Fiyatı
Sixpad, ünlü futbolcuların kullanması ile birlikte son dönemlerde oldukça popüler olan bir egzersiz aletidir. Kullanım rahatlığı sağlaması özellikle dikkat çekmektedir.

Örneğin evde otururken, TV izlerken, ofiste çalışırken yani her yerde hiç zorlanmadan kullanabileceğiniz bir üründür. Elbiselerin altına rahatlıkla yerleştirilebilen ve belli olmayan bu ürün, her yerde rahatlıkla takılabilir.

Sixpad Aletleri

Sixpad seti içerisinde 2 adet kol ve bacaklar için kullanılan cihaz ve bir adet karın bölgesi için kullanılan egzersiz aleti bulunmaktadır. Bu egzersiz aletlerini, 4 ayrı program ile kullanmanız mümkündür. Günde 20 dakika kullanarak program atarlarını yaptıktan sonra dilediğiniz sonucu alabilirsiniz. Karın veya simit bölgesi için kullanılan büyük sixpadaparatı ve kol veya bacak bölgesi için kullanılan küçük aparattan oluşmaktadır.

Sixpad Özellikleri Nelerdir?

Sixpad seti, 3 cihazdan oluşmaktadır. Bir adet göbek bölgesi için kullanılırken, 2 adet dilerseniz kol dilerseniz bacak İçin kullanabilirsiniz. Aletler normal boyuttaki kumanda pili ile çalışmaktadır. Talebinize göre uygulayabileceğiniz 4 ayrı program vardır ve bu programlar sayesinde hızını ayarlayabilirsiniz. Sixpad cihazının en önemli özelliği verdiği titreşimler sayesinde kasları uyarmasıdır. Kas yapma üzerine kurulu bir alet olduğu için daha çok erkekler tarafından tercih edilse de Sixpad, kadınlar içinde uygun bir alettir. Sixpad çalıştırırken başlangıçta düşük hızda çalıştırmanız faydalı olacaktır. Bir anda vücudunuza fazla titreşim vermek bünyenize iyi gelmeyebilir.

Sixpad Ne İşe Yarar?

Sixpad, vücuttaki yağları, kasa çevirmeye yardımcı olan bir alettir. Spor sayesinde vücudunuzdaki yağları kasa çevirebilirsiniz. Böylece hem kilo vermeniz hızlanır hem de sağlıklı bir görünüm yakalamış olursunuz. İşte Sixpad bunun için faydalı bir üründür. Yağ yakmanızı hızlandırıp kas oranınızı arttıracaktır. Üst vücut çalışmak isteyen kişiler, kollar ve karına takarken hem alt hem üst vücut kası yapmak isteyenler ise bacak ve karına takabilirler.

Vücuttaki yağları yakmaya yardımcı olan Sixpad ile hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Örneğin, yalnızca karın bölgenizde yağ/kilo problemi var. Karın bölgenize takarak bölgesel zayıflayabilirsiniz. Ayrıca sixpad kullanıcı yorumları deneyimlerini gözlemleyerek gerçekten vadedilen şeylere sahip mi öğrenebilirsiniz.

Sixpad başarı oranı yüksek bir alettir. En ünlü futbolcuların dahi kullandığı aletin başarı oranı kanıtlanmıştır. Sixpad EMS teorisi ile çalışır. Tabi EMS, beyinden kaslara çalış komutunu vererek yağ yakılmasını sağlar. Özellikle kadınlar göbek bölgesinde kullanabilecekleri gibi simit bölgesinde de kullanabilirler. Sixpad 20 hz ile vücudun kas geliştirdiğini ve zayıfladığını ispatlamıştır. Sixpad yalnızca kas yapmakla kalmıyor aynı zamanda incelmeye sıkılaştırmaya da neden oluyor. Beraberinde kilo vermeyi de getiren ürün bundan dolayı yalnızca erkekler tarafından kullanılan bir ürün değil kadınlar tarafından da kullanılmaktadır.

Sixpad ile düzenli bir program uygulayarak 20 günde bölgesel incelemeniz mümkündür. Sixpad alırken yanında sıkılaştırıcı ve incelmeye yardımcı jel de hediye olarak gelir. Böylece kilo vermeniz hızlanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.