Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan Kimdir?
Sosyal medya paylaşımları ve yarışma programındaki tavırları ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bahar Candan, aynı zamanda birçok tartışmanın da ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Bahar Candan Kimdir?

Katıldığı bir yarışma programı ile kısa sürede ünlenen Bahar Candan, son dönemin magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Sosyal medya paylaşımları ve yarışma programındaki tavırları ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bahar Candan, aynı zamanda birçok tartışmanın da ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Son yıllarda magazin dünyasının adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Bahar Candan, TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programlarından biri olan İşte Benim Stilim adlı televizyon programında ünlenmiştir. Yarışma boyunca tuhaf açıklamaları ve sosyal medyaya düşen görüntüleri ile özellikle sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı Bahar Candan, doğallıktan uzak hareketleri ile kısa sürede fenomen olayı başarmıştır. Hayatı hakkında çok şey bilinen Bahar Candan, daha uzun süre sosyal medyanın ve gündemin ilgi odağı olmaya devam edeceği düşünülmüştü.

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan Kimdir? Hayatı ve İlk Yılları

17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bahar Candan, İşte Benim Stilim adlı yarışmanın TV 8 ekranlarında büyük bir başarı yakalamasının ardından büyük bir üne kavuşmuştur. Yarışmanın takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından giderek tanınmaya başlayan Bahar Candan, özellikle yapmacık tavırları ve kendine has ses tonu ve mimikleri ile uzun süre sosyal medyada alay konusu olmuştur.

Bahar Candan, bir yükseköğretim kurumunda Dr. Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Hakan Candan’ın ortanca kızıdır. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram üzerinden zaman zaman yaptığı paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıfta eğitim görmektedir.

İşte Benim Stilim adlı yarışmada en büyük hayalinin avukatlık olduğunu ifade eden candan, kendi özgü ses tonu, giyim tarzı ve kişiliği ile son yıllara damgasını vuran en çarpıcı isimlerden biridir. Çok sık magazin ve sosyal medya gündeminde yer edinen Bahar Candan, sosyal medya hesabından cesur pozlar paylaşarak kısa sürede belirli bir kitlenin kendisini ilgiyle takip etmesini sağlamıştır.

Sosyal medya hesabından çok iddialı paylaşımlarda bulunan Bahar Candan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımların sadece elitlere yönelik olduğunu ifade ederek uzun süre sosyal medya gündeminde alay konusu olmayı başarmıştır.

Çok sık tartışmaların odağında ilk sırada yer alan Bahar Candan, yarışma programı boyunca eğitimci babasından; dindar, namaz kılan, oruç tutan ve muhafazakâr bir kişi olarak bahsetmiştir.

Bahar Candan Kimdir?

İşte Benim Stilim ile elde ettiği popülerliğini şuan için sosyal medya üzerinden devam ettirmektedir. Sosyal medya üzerinden düzenli olarak paylaşımlarda bulunan Bahar Candan, elitizm1 adlı Instagram hesabında toplam 358 bin takipçiye sahiptir.

Her açıklaması ve davranışı farklı bir olay olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesindeki eğitimine hala devam etmektedir.

Yürüyüşü, konuşma tarzı ve davranışları sürekli taklit edilen Bahar Candan, Dondurma Gibisin adlı absürd şarkısı için klip çekmiş ve 4 milyona yakın izlenme elde etmiştir. Takip eden dönemlerde Dom Perignon adlı farklı bir şarkı için klip çekmiş ve uzun süre gündemde kalmayı başarmıştır. Dom Perignon isimli video klibi video paylaşım platformu Youtube üzerinde toplamda 1 milyon 500 binden fazla görüntülenmiştir.

Kanal D ekranlarında katıldığı bir gündüz kuşağı programında günlük olarak harcamasının 3 – 4 bin TL arasında olduğunu iddia eden Bahar Candan, son yıllarda Türkiye’nin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Sürekli gündem de kalmak için soysal medya üzerinden ve çeşitli televizyon programlarına katılarak skandal açıklamalarda bulunan Candan, birçok kişi tarafından hayretle takip edilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.