Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Nasıl Açılır? Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Nasıl Açılır? Başvuru Nasıl Yapılır?
Türkiye’nin en büyük işlem hacmine ve en çok müşterisine sahip olan bankalarından biri olan Garanti BBVA, para çekme işlemlerinde bile vadesi bozulmayan avantajlı e – vadeli hesap kampanyası ile %11,75’e varan faiz oranları ile hizmet vermektedir.

Garanti BBVA E - Vadeli Hesap %11,75'e Varan Faiz Avantajı

Türkiye’nin en büyük işlem hacmine ve en çok müşterisine sahip olan bankalarından biri olan Garanti BBVA, para çekme işlemlerinde bile vadesi bozulmayan avantajlı e – vadeli hesap kampanyası ile %11,75’e varan faiz oranları ile hizmet vermektedir. TL ve döviz yatırımları için farklı avantajlı oranlarla hizmet veren Garanti BBVA, vadesi bozulmayan hesap ile hem kazancınızı harcamanıza hem de birikimlerinizin sürekli değerlenmesine olanak sağlamaktadır.  Garanti BBVA vadeli hesap kampanyası kapsamında hoş geldin faizi ile birlikte standart faiz uygulanmaktadır.

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Nasıl Açılır? Başvuru Nasıl Yapılır?

Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen müşterileri için cazip vadeli hesap kampanyaları ile hizmet veren Garanti BBVA, mobil veya internet bankacılığı ile hesap aşma işlemlerine izin vermektedir. Türkiye’nin en yenilikçi bankalarından biri olan Garanti BBVA, %11,75’e kadar artan faiz oranları ile birikimleriniz için en iyi oranları sunmaktadır.

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Faiz Oranları

Garanti BBVA tarafından başlatılan güncel e – vadeli hesap ile %11,75 faiz oranlarının yanı sıra birçok farklı avantajlı seçenek tüm Garanti müşterileri için sağlanmaktadır. Dakikalar içinde Garanti Mobil veya İnternet şubesi üzerinden e – vadeli hesabınızı açtırarak avantajlı hoş geldin faizi fırsatlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Nasıl Açılır? Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA e – vadeli hesap TL kampanyası kapsamında:

·       TL Tutar Aralığı: 100.000 – 5.000.000 TL

·       Vade Gün Sayısı: 32 – 370 Gün

·       Faiz Oranı: %8 - %11,75

Yabancı para yatırımları için e- vadeli hesap USD faiz oranları:

·       USD Tutar Aralığı: 25.000 – 999.999 USD

·       Vade Gün Sayısı: 32 – 400 Gün

·       Faiz Oranı: %1,75 - %2,25

Olarak hesaplanmıştır. Benzer miktarlar ayrıca Euro için %0,10 ve %0,25 faiz oranı olarak belirlenmiştir. Günümüzde yabancı para yatırımları için en yüksek faiz oranlarına sahip olan bankalardan biri Garanti BBVA, tüm yatırımcı müşterileri için e – vadeli hesap kampanyası ile avantajlı faiz oranları sunmaktadır.

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Avantajları

Garanti BBVA tarafından para yatırımlarınız için vadeli hesap kampanyası kapsamında birçok avantaj sağlanmaktadır. Özellikle şubesiz hesap açma işlemleri sayesinde istediğiniz zaman hesabınızı açabilir ve birikimlerinizi değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Garanti e – vadeli hesap avantajları:

·       Her zaman tabela faiz oranlarının üzerinde faiz uygulanır.

·       Hesap açılış tarihi aynı zamanda vade başlangıç tarihidir.

·       Vadesinden önce hesaptan para çekme vb. kısmı oranda yapılabilir.

·       Uzun vadeli hesaplarda stopaj fırsatı sağlanır.

·       Faiz getirisine hesap açılışı ile karar verebilirsiniz.

·       Faiz ürünü brüttür.

·       Yabancı para cinsinden yatırımlar için yüksek faizler uygulanır.

Hoş geldin faiz oranlarından yararlanmak için son 1 ay içinde vadeli hesap açtırmamış olmak ve mevcut herhangi bir vadeli hesabın bulunmaması gerekmektedir. E – vadeli hesap kampanyası ile birikimlerinizin kısa sürede durduğu yerde değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

Hoş geldin faiz uygulaması sayesinde %11,75’e varan kazançlarla birikimlerinizin vade süresi boyunca değerlenmesini sağlayabilir aynı zamanda vadesinden önce kısıtlı miktarda para çekme işlemlerinden yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA E – Vadeli Hesap Nasıl Açılır?

Garanti BBVA e – vadeli hesap açmak isteyen müşterileri için hızlı başvuru avantajı sağlar. Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet Şubesi üzerinden dakikalar içinde hesabınızı açarak belirlenen oranlarda kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Hesap açma işlemleri sırasında hesap türü ve faiz oranlarının belirlenmesi gibi birçok farklı seçenek sunulur. Garanti BBVA e – vadeli hesap açma işlemleri için bankanın hızlı işlem kanallarından yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA’nın tüm avantajlı faiz oranları ve %11,75 hoş geldin faizi ile birikimlerinizin vade süresi içinde değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.