Hercai Dizisi Reyyan Kimdir? (Ebru Şahin Yaşı, Dizileri Vb.)

Hercai Dizisi Reyyan Kimdir? (Ebru Şahin Yaşı, Dizileri Vb.)
Güneydoğu Anadolu bölgesinde imkansız bir aşkı konu alan dizide, Reyyan karakteri ile Türkiye’nin gündemine oturan Ebru Şahin, başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Hercai Dizisi Reyyan Kimdir? (Ebru Şahin Yaşı, Dizileri Vb.)

ATV ekranlarının son döneme damgasını vuran yapımlarından biri olan Hercai dizisi, oyuncu kadrosu ve senaryosu ile Türk izleyicisinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Güneydoğu Anadolu bölgesinde imkansız bir aşkı konu alan dizide, Reyyan karakteri ile Türkiye’nin gündemine oturan Ebru Şahin, başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kısa süre içinde tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim olan Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat vermektedir. Akın Akınözü (Miran Aslanbey) ile başrolleri paylaştığı dizide ayrıca birçok usta isim dikkat çekmektedir. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün yanı sıra Hercai dizisi oyuncuları arasında; Serhat Tulumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök vb. daha birçok başarılı oyuncu yer almaktadır.

Reyyan karakteri ile tüm Türkiye’nin kalbini kazanmayı başaran Ebru Şahin, Hercai dizisinden önce birçok farklı televizyon ve sinema yapımında rol almıştır. Son yılların en çok merak edilen isimlerinden biri olmayı başaran Ebru Şahin, dizideki başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ebru Şahin Kimdir?

18 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru şahin, ilk ve orta öğretimi dâhil olmak üzere eğitim hayatı boyunca İstanbul’da yaşamıştır. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bölümünden mezun olan Ebru Şahin, ilk defa 2016 yılında oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

2016 yılında Kan Parası adlı filmde rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan Ebru Şahin, bu tarihten sonra birçok farklı projede yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimi ile kısa sürede birçok kişinin dikkatin çekmeyi başaran Ebru Şahin, takip eden yıllarda Savaşçı ve Babam adlı filmlerde rol alarak birçok başarılı projede önemli rolleri üstlenmiştir.

Geçtiğimi sezon ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve konusuyla birçok kişiyi ekran başına kilitlemeyi başaran Hercai dizisinde Reyyan rolüyle başrolü Akın Akınözü (M

Hercai Dizisi Reyyan Kimdir? (Ebru Şahin Yaşı, Dizileri Vb.)

iran Arslanbey) ile paylaşmaktadır.

Mardin Midyat’ta geçen dizinin konusu ise bir hayli çarpıcıdır. İstanbul’dan gelen bir işadamı olan Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na iş ortaklığının yanı sıra farklı bir teklifte daha bulunmuştur. Torunu Reyyan’ı (Ebru Şahin) da isteyen Miran Bey, bulunduğu yörenin en güçlü ailesinin lideri olan Nasuh’un Miran hakkında farklı planlar yapmasına neden olur. Olaylar kısa süre içinde karmaşık bir hale gelen dizide Reyyan ve Miran arasında zaman içinde büyük bir aşk doğar.

Hercai dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile Türk izleyicisinin ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer almıştır. Dizide Reyyan karakterine can veren Ebru Şahin, 1.66 cm uzunluğunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

Ebru Şahin Kimdir? Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2016 yılından itibaren oyunculuk kariyerine hem sinemada hem de televizyon dizilerinde devam eden başarılı ve güzel oyuncu Ebru Şahin, Türk televizyon tarihine damgasını vuran birçok yapımda rol almıştır. İlk defa Kan Parası adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan Ebru Şahin, bu tarihten itibaren sırasıyla:

·       Kan Parası (Sinema Filmi) – 2016

·       Babam (Sinema Filmi) – 2017

·       Savaşçı (Dizi) – 2017

·       İstanbullu Gelin (Dizi) – 2017

·       Yasak Elma (dizi) – 2018

·       Hercai (dizi) – 2019

Başarılı oyuncu Ebru Şahin’in başrolünü başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu ile birlikte paylaşacağı Şuursuz Aşk isimli sinema filminin de önümüzdeki dönemlerde vizyona girmesi beklenmektedir.

Canlandırdığı karakterler ve rol aldığı diziler ile kısa sürede başarılı bir kariyer yapan Ebru Şahin, günümüzde oyunculuk kariyerine aktif olarak devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.