Recep İvedik 6'nın Galası Yapıldı: Ünlüler Akın Etti!

Recep İvedik 6'nın Galası Yapıldı: Ünlüler Akın Etti!
Şahan Gökbakar'ın oldukça büyük hayran kitlesine ulaşmayı başaran Recep İvedik isimli seri filminin son halkası olan "Recep İvedik 6" nın dün gece galası yapıldı.

Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte kaleme aldığı filmin Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gösteriminde ünlü akımı yaşandı.

Şahan Gökbakar, gösterimin öncesinde basın mensuplarına açıklama yaparak, filmi ilk kez izleyiciye açacakları için oldukça heyecanlı olduklarının altını çizdi.

Recep İvedik'in oldukça sevilen bir karakter olduğunu dile getiren, her filmde bir önceki rekoru kıracak mı diye kendi aralarında konuştuklarını; bu işlerin kısmet olduğunu ve hiçbir filmi rekor kırmak adına yapmadıklarını aktardı.

Togan Gökbakar ise, Recep İvedik 6'nın serinin diğer filmlerinden çok daha renkli olduğunu anlattı.  Galanın konuklarından olan Yılmaz Erdoğan, Recep ivedik serisinin başarısını defalarca kez kanıtlamadığını vurguladı. Oyuncu Demet Akbağ'da her zaman olduğu gibi yine başarılı olacağına inandığı Recep İvedik 6'nın yeni başarısına tanık olmaya geldiğini ifade etti.

Görüntü yönetmenliğini Gerard Simon’un üstlendiği, 8 Kasım'da vizyona girecek filmin konusu özetle şöyle:

"Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya’ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya’da bulan Recep ve Nurullah’ın tek amacı Türkiye’ye geri dönmektir ama Afrika’nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.