Utanç Veren Olay: Engelli Kadına Tecavüz Tehditleri...

Utanç Veren Olay: Engelli Kadına Tecavüz Tehditleri...
Yeni Zelanda'da ikamet eden 27 yaşındaki ampute kadın, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafa gelen yorumları gördüğünde hayretler içerisinde kaldı.

27 yaşındaki Cherie Louise, koltuk değneklerinin göründüğü bir fotoğrafını Twitter hesabı üzerinden oldukça cesur bir şekilde paylaştı. Fakat genç kadın, hiç beklenmedik tepkiler aldı.

Cherie, acımasız, duygusuz ve cani insanların hakaret ve tehditleriyle karşı karşıya kaldı. Genç kadın, Twitter hesabını takip eden 2.400 kişiye,  söz konusu tweetin altına yaşlarını ve hayatta yapamayacaklarını düşündükleri bir şeyi yapmaları talebinde bulundu.

Avustralya'nın Melbourne kentinde ikamet eden kadın, oluşturmak istediği zincir için ilk adımı kendi attı. 27 yaşında olduğunu ve bacaklarını çapraz yapamayacağını dile getirdi. 

Cherie de ayna karşısında çekilmiş bir selfie paylaşımı yaparak cevap verdi. Fotoğrafta genç kadının koltuk değneklerini kullanarak ayakta durduğu ve bir bacağının olmadığı net bir şekilde görülüyordu.

Cherie'nin takipçilerinden bir adam, bu durumun kendisini çok güldürdüğünü iddia ederek genç kadına neden bacaklarını çapraz yapamadığını sordu.

Ne dediğini bilmeyen bir kendini bilmez, "Yüz: 10/10, gövde: 9/10, bacaklar 2/1" diye yazdı. Bir diğer twitter trolü, bir bacağı olmadığı için genç kadına tecavüz etmenin daha kolay olacağını ima etti.

Utanç Veren Olay: Engelli Kadına Tecavüz Tehditleri...

utanc-veren-olay.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.