Emlak Konut Katılım Bankası Yeni Konut Finansman Kampanyası

Emlak Konut Katılım Bankası Yeni Konut Finansman Kampanyası
Emlak Konut Katılım Bankası Yeni Konut Finansman Kampanyası İLE avantajlı konut finansmanı kampanyaları ile hayallerinizdeki evi kira öder gibi satın alabilirsiniz.

Emlak Konut Katılım Bankası Yeni Konut Finansman Kampanyası

Emlak Konut Katılım Bankası tarafından avantajlı konut finansmanı kampanyaları ile hayallerinizdeki evi kira öder gibi satın alabilirsiniz. Türkiye’nin en güçlü katılım bankalarından biri olan Emlak Katılım Bankası, katılım bankacılığı ilkelerine uygun olarak istediğiniz evi satın alarak size avantajlı fiyatlarla satmaktadır. %1,29 kar oranları ile sunulan finansman desteği kapsamında ayrıca 120 aya kadar vade seçenekleri de uygulanmaktadır.

Esnek ödeme koşulları, uzun vade seçenekleri ve düşük kar oranları ile Emlak Konut Ev Finansmanı kampanyası kapsamında Yeni Konut Finansmanı sunulmaktadır. Diğer katılım bankalarından farklı olarak çoğunluk konut ve araç finansmanı ağırlıklı hizmet veren Emlak Katılım Bankası, tüm finansman türlerinde en cazip fırsatları sunmaktadır.

Emlak Konut Bankası Konut Finansmanı Oranları

Emlak Katılım Bankası tarafından sunulan Yeni Konut Finansmanı kampanyası kapsamında avantajlı oranlar tüm vatandaşlara sunulmaktadır. Ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerindeki eve kavuşmasında yardımcı olan Emlak Konut tarafından sunulan konut finansmanı kampanyası kapsamında:

·       Kar Oranı: %1,29

·       Finansman Vadesi: 120 Ay

·       Finansman Tahsis Ücreti: 427.115 TL

·       İpotek Tahsis Ücreti: 225 TL

·       Ekspertiz Ücreti: 790 TL

Olarak hesaplanmıştır. Ekspertiz ücretleri finansman kapsamında hizmet veren firmaya göre değişiklik göstermektedir. %1,29 kar oranları ile sunulan konut finansman desteği sayesinde en avantajlı şekilde finansman desteğinizi Emlak Konut Katılım Bankasından talep edebilirsiniz.

Esnek ödeme koşulları sunulan finansman kapsamında belirlenen Emlak Bankası kredi oranları günümüzde konut finansmanı açısından en iyi oranları veren katılım bankaları arasında ilk sırada yer almaktadır.

Emlak Katılım Bankası Konut Finansmanı Detayları

Emlak Katılım Bankası tarafından avantajlı kar oranları ve vade seçenekleri ile sunulan konut finansman desteğinin özellikleri:

·       Satın alınmak istenen konutun %80’nine kadar finansman sağlanır,

·       Bütçeye uygun ödeme seçenekleri ve uzun vade imkânı sunulur,

·       KKDF ve BSMV ödemelerinden muaf tutulur,

·       Gerekli hallerde banka tarafından finansmana ilişkin ek teminat talep edilebilir,

·       SPK lisanslı kuruluşlar tarafından ekspertiz işlemi yapılır.

Yeni konut finansmanından yararlanmak isteyen kişilerin kredi detaylarına göre finansmanı kullanmaları mümkündür. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için esnek ödeme koşulları ile hizmet veren Emlak Konut Bankası tarafından her bütçeye özel ödeme seçenekleri de sunulmaktadır. Emlak Bankası konut kredisi hesaplama işlemleriniz için kurumsal web sitesi aracılığıyla hesaplama yapabilirsiniz.

Emlak Bank Konut Finansmanı Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Avantajlı kar oranları ve yüksek vade seçenekleri ile Emlak Katılım Bankası konut finansmanı başvuruları için gerekli olan belgeler arasında:

·       Finansman başvuru formu,

·       Kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.)

·       Gelir durumunu gösteren belge

·       Şube tarafından istenen diğer belgeler,

·       Finansman verilecek konut tapusu,

·       Adres teyidi için gerekli belgeler,

·       Kefil veya teminata ilişkin belgeler.

Yer almaktadır. Söz konusu belgeleri başvuru sırasında eksiksiz olarak bankaya teslim etmeniz halinde Emlak Katılım Bankasının avantajlı konut finansmanlarından yararlanabilirsiniz.

Yeni Konut Finansmanı kampanyası kapsamında ayrıca finansman tahsis ücreti finansmandan yararlanmak isteyen kişilerden peşin olarak talep edilmektedir. Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF) ve Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) oranları finansman kapsamında müşterilerden talep edilmez.

Emlak Bankası Konut Finansmanı Ödeme Koşulları

Konut finansmanı geri ödemeleri için uzun vade seçenekleri ve %1,29’dan başlayan kar oranları sunulmaktadır. Gelir durumunuza göre finansman geri ödemeleri için Emlak Katılım Bankası konut kredisi faiz oranları yerine kar oranları uygulanır. Bu sayede bütçenize en uygun esnek ödeme planını seçerek finansmandan yararlanabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.