Taşıt Alacaklar Dikkat: 3 Bankadan Müthiş Kampanya!

Taşıt Alacaklar Dikkat: 3 Bankadan Müthiş Kampanya!
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan %0,49 - %0,69 arası faiz kampanyasına 3 banka daha katılım gerçekleştirdi. Bu kapsamda artık Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım'da bu oranlarda taşıt kredisi sunacak.

1 Ekim 2019 tarihinde otomotiv sektöründe yerli üretime destek vermek ve müşterilere uygun fiyatlar karşılığında finansman sağlayarak araç sahibi olmasını sağlamak amacıyla Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank büyük bir kampanya altına imza attı.

Bugün itibarıyla bu kampanyayı Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankaları da desteklediğini; aynı oranlardan kredi vereceğini duyurdu. Üç kamu katılım bankası, Türkiye'de üretim yapmakta olan otomotiv markalarıyla işbirliği yaptı ve yıl sonuna kadar müşterlerine uygun oranlarla finansman avantajı sağlama kararı aldı.

Hangi Firmalar Anlaşma Kapsamında?

Binek araçlar için Fiat başta olmak üzere sırasıyla Ford, Honda, Renault, Toyota ve Hyundai ile anlaşma altına imza atıldı.

Ticari araçlar için ise BMC başta olmak üzere sırasıyla Fiat, Ford - Otosan, Gaz Grup, Isuzu, Karasan, Mercedes, Otokar ve TEMSA ile anlaşma imzalandı.

Ne Zaman Bitecek?

Söz konusu düşük faizli taşıt kredisi kampanyası yılın son gününde yani 31 Aralık 2019'da bitecek. Firmalarla yapılan anlaşmalarla Türkiye'de üretimi gerçekleştirilen binek ve ticari taşıtlar için uygulanacak faiz oranları şu şekilde:

Taşıt Alacaklar Dikkat: 3 Bankadan Müthiş Kampanya!

tasitkredisi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.