Müjde Ar'dan Bomba İtiraflar! Sevişme Sahnelerini Açıkladı...

Müjde Ar'dan Bomba İtiraflar! Sevişme Sahnelerini Açıkladı...
Yeşilçam'ın en unutulmaz yıldızlarından olan Müjde Ar'dan yıllar sonra sinemaya dair itiraflar geldi.

65 yaşına gelen Türk sinemasının usta oyuncularından Müjde Ar, Brand Wekk İstanbul 2019'a onur konuğu olarak katıldı. Ar, zamanında çekilen filmlerdeki sevişme sahneleriyle ilgili bir takım itiraflarda bulundu. 

Filmlerin o dönemler siyah beyaz olduğunu söyleyen Ar, bir şeyin dikkatini çektiğini; kadın ve erkeğin sinemada el ele tutuştuğunu, koştuğunu; bölüm bölüm rüzgarda saçların uçuştuğunu, ardından erkeğin kadını yumuşak bir zemine yatırdığını ve o an kameranın yaklaştığını; üstünden öpüşürlerken kameranın kaymaya başladığını ve kadının eliyle çimenleri yolduğunu ve kendisinin ise "ne oluyor acaba ya" dediğini aktardı.

Bir de çimenlerin üzerine kırmızı gül düştüğünü açıklayan Ar, o yaşta bunları anlayamadığını; sonradan anladığını belirtti ve kendisinin "ben bu çimenleri koparmayacağım filmlerimde neyse o olacak. " dediğini aktardı. Sevişme sahnelerinde ne olduğunun her zaman sorulduğunu da ekleyen Ar olay itiraflar altına imza attı.

Hiçbir şey olmadığını açık sözlülükle söyledi. Çünkü öyle durumlar oluyor ki diyerek sözlerine devam eden Ar, çok ünlü aktör arkadaşıyla filme başladığını fakat bitene kadar küstüğünü; bırak aşık olmayı konuşmayı tamamen kestiklerini, neticede ego seviyelrei oldukça yüksek oyuncuların iş icabıyla bir araya geldiğini, "gözünü kapatıp öpüşünce ne hissediyorsun" diye sorduklarını söyledi ve ardından Banane! Allah'ın köftesi gibi gelir, ne hissedeceğim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.