Henüz 13 Yaşında Tecavüze Uğradı, Fuhuş Batağına Düştü, Suça Bulaştı...

Henüz 13 Yaşında Tecavüze Uğradı, Fuhuş Batağına Düştü, Suça Bulaştı...
Uyuşturucuyla daha 13 yaşındayken tanışan, ve küçük yaşta tecavüze uğrayıp suça bulaşan; ardından bedenini parayla satan Jamee Velet, kurtuluş hikayesini paylaştı.

Jame Veleet şuanda 25 yaşında genç bir kadın. Bu yıl liseden mezun olmayı başaran genç kadının son 12 yılda başından geçen olaylar Facebook'ta kendisi tarafından yazıya döküldü. ABD'nin batı bölgesinde yer alan Oregon'da Jamee Valet'in bundan 2 yıl önceki halini görenler şuanki görüntüsü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Bağımlılık Günlüğü başlığını taşıyan Facebook sayfasına yazmakta olan kadın, Adının Jamee olduğunu, eroin ve metamfetamin bağımlısı olduğunu fakat iyileştiğini, kurtulmanın mümkün olduğunu anlattı ve paylaştığı fotoğraflar arasında yalnızca 2 yıl olduğunu ifade etti.

Jamee'nin paylaştığı ilk kare 2017 yılında çekilmiş. O dönem lise eğitimine devam eden genç kadın, uyuşturucu bataklığının dibinde çırpınıyormuş.

Arabasının içinde sabaha kadar oturduğunu ve uyuşturucu satanlarla buluşmak için beklediğini söyledi ve sabah dikiz aynasından yüzüne baktığını aktardı.Oldukça korktuğunu söyledi.

Oldukça sert ve acı bir çocukluk geçiren Jamee, uyuşturucuyla tanıştığında henüz 13 yaşındaymış. Genç kadın, cinsellik, alkol ve uyuşturucu sayesinde gerçekten kaçtığını ifade ederken, henüz 15 yaşında reçeteli ilaçlara bağımlı olduğunu belirtti.

17 yaşına girdiğinde hayatında büyük bir kabus yaşadığını akaran Jamee, bir gece 2 erkek tarafından tecavüze uğradığını; yaşadığı tramvayı atlatabilmek için bu kez de eroin ve metamfetamin ile tanıştığını anlatıyor.

Aynı dönem içerisinde hırsızlığa bulaşıp, ev soymaya başlayan genç kadın anneannesinin para çantasını bile çalıyor. Uyuşturucu ve suç yolculuğu hapishane kapılarında son buluyor.

Hapishanede ilk günlerin oldukça acı verici bir şekilde geçtiğini ileten Jamee, uyuşturucu bulamayınca kendini öldürmek için asmaya çalıştığını bile belirtiyor. İntihar teşebbüsü sonrasında hastaneye kaldırılan ve 2 gün boyunca komada kalan Jamee, gözlerini açtığında uyuşturucuya direkt tövbe ediyor ve eski hayatına dönmesi çok sürmüyor.

Uyuşturucu batağından fuhuş batağına sürüklenen Jamee, bu kez de para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya başlıyor ve kazadığı parayı uyuşturucuya yatırıyor. Bu esnada 19 yaşına giriyor. Bu yoldan kurtulmak için elindeki son çareye başvuran genç kadın uyuşturucuyla mücadele için çalışan bir rehabilitasyon merkezine başvuruyor ve burada tedavi altına alınıyor.

Merkezde 1 yıl geçirdikten sonra şimdiki erkek arkadaşıyla tanıştığını anlatan Jamee, yeni bir ilişkiye başlasa da birkaç kez daha uyuşturucu bağımlılığı nüksediyor.

Ve sen bir yıldır Jamee tamamıyla tertemiz olduğunun altını çiziyor. İnşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan genç kadın hayatını tamamıyla değiştirecek bir adım altına imza atıp liseye kayıt yaptırıyor.



Bu son kare ise bu yılın Temmuz ayından. Liseden mezun olan Jamee'nin şuandaki rüyası ise tüm kötü olayları tamamen geride bırakarak üniversite okuyup mezun olmak. 

13-yas.jpg

hayat-hikayesi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.