Meteorolojiden Çok Önemli Uyarı: Bu Haberi Okumadan Plan Yapmayın!

Meteorolojiden Çok Önemli Uyarı: Bu Haberi Okumadan Plan Yapmayın!
Pastırma sıcaklarının artık yavaş yavaş sonuna geliniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarında 4 ila 6 derece arasında düşüş yaşanacak. İzmir ve İstanbul'un da aralarında yer alığı 11 şehirde ise sağanak yağış yaşanması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmeler neticesinde, ülke genelinde sıcaklıkların 4-6 derece arasında düşüş göstereceği ifade edildi.

İstanbul ve İzmr'in de aralarında yer aldığı toplam 11 şehirde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı bu değerlendirmelere göre, Yurdun batı kesimleri parçalı ve bölge bölge çok bulutlu olacak. İzmir başta olmak üzere, Manisa, Aydın bölgesi ve ardından Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ile Bursa'nın çevre bölümleri; İstanbul, Kütahya, Uşak ve Muğla'nın ise batı bölümleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girecek. 

Diğer bölgelerde ise çoğunlukla hava az bulutlu veya açık olacak. 

Hava sıcaklıkları ise kuzeybatı bölümlerinde 2 - 4 derece arasında düşüş gösterecek. Diğer yerlerde ise kayda değer bir düşüş yaşanmayacak. 

Rüzgar doğu ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve ara ara orta kuvvette esecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.