Ekonomi Haberleri Siteleri

Ekonomi Haberleri Siteleri
Ekonomi'de son dakika analizleri, altın, borsa, dolardaki son durum ve finans dünyasına dair tüm merak edilenler Alfa Haber Ajansı'nda...

Ekonomi ile ilgili haber yayını yapan bazı siteler şunlardır:

·         Para Analiz: Bu sitenin kuruculuğunu ve yazarlığını ekonomistler yapmaktadır. Eleştirinin yapıldığı ve eleştiriye açık olunduğu bir platform olduğu için, ekonomi ile ilgili beyin fırtınası yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir platformdur.

·         Ekomonitör: Geçmişi pek de eskiye dayanmayan bir ekonomi sitesidir. Genel konsepti; haftada birkaç kere ekonomiyi değerlendiren 1’er dakikalık videolar yayınlamak üzerinedir. Sadece Türkiye ekonomisi değil; ABD, Çin ve Avrupa ekonomisi ile ilgili de bilgiler verilmektedir.

·         Foreks: Foreks firmasina ait olan bir haber sitesidir. Dolayısı ile ekonomik verilerini de Foreks’in alt yapısı ile alır. Siteye giren bir kişi; güncel piyasa verilerine, KAP haberlerine, ekonomik analizlere rastlayabilir. Dönem dönem sitede sanal portföy yarışmaları da düzenlenmektedir.

·         Borsa Gündem: Finansal veriler ve borsa ile ilgili anlık takip yapılabilecek olan bu sitenin kadrosunda alanında uzman olan kişiler bulunmaktadır.

2019 İçin Resesyon ve Kriz Kaygıları Gerçek Mi?

2019 yılına geldiğimizde borsalarda ani dalgalanmalar görülmesinin yanı sıra, büyüme oranlarında da yavaşlama eğilimi görülmesi sonucu ve küresel borç yükünde de bir azalma gözlemlenemediğinden kriz kaygıları gerçektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.