Egepen Ankara

Egepen Ankara
Gerek hava şartlarından gerekse yılların geçmesinden dolayı bir binada ilk aşınan yerlerden bir tanesi pencereler olmaktadır. Sürekli olarak yağmur, kar ve güneş ışıklarına maruz kalan pencereler zaman geçtikçe yıpranmaya başlamaktadır.

Egepen Ankara

Gerek hava şartlarından gerekse yılların geçmesinden dolayı bir binada ilk aşınan yerlerden bir tanesi pencereler olmaktadır. Sürekli olarak yağmur, kar ve güneş ışıklarına maruz kalan pencereler zaman geçtikçe yıpranmaya başlamaktadır. Bu durumda yapılması gereken ilk şeylerden bir tanesi pencerelerin değişmesi ve yerine kaliteli, birinci sınıf kalitede malzemelerden üretilmiş olan Egepen Deceuninck takılmasıdır. Egepen Deceuninck, PVC sektöründe dünyadaki ilk şirketlerden biri olmakla beraber ülkemizde de önemli markaların sahibidir. Egepen başta olmak üzere Pimapen ve Winsa’nın da sahibi yine Deceuninck markasıdır. Egepen Yıldız Mühendislik ise bu önemli şirketin Ankara yetkili servisidir. Egepen Ankara, merkezi Çankaya’da bulunmasına rağmen Ankara’nın her yerine 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Ayrıca yapılan tüm alışverişler kredi kartına tam 12 ay taksit imkânı sunulmaktadır.

Egepen Yıldız Mühendislik

Herhangi bir PVC firmasına bakıldığında, uygun fiyata birçok çeşit ürün bulunmaktadır. Lakin burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, ürünün fiyatından ziyade nerede ve nasıl üretildiğidir. Bu konuda ise dünyada PVC sektöründe önde gelen, Belçika merkezli olan Deceuninck şirketinin Ankara yetkili servisi Egepen Yıldız Mühendislik devreye girmektedir. Egepen Ankara Yıldız Mühendislik bir ev veya işyeri için PVC ve Alüminyum konusunda her alanda hizmet vermektedir. Egepen Ankara alanında uzman çalışan kadrosu ve yılların getirdiği tecrübe sayesinde hatasız bir işçilik çıkarmaktadır.

Egepen Ankara Yıldız Mühendislik sadece bilinen PVC pencere ve kapı sistemleri değil cam balkon sistemleri, sineklik, camoda, PVC kepenk sistemleri ve çift cam arası jaluzi gibi daha birçok hizmet sunmaktadır. Tüm bunları ise en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Egepen PVC Pencere

Şüphesiz ki ev, işyeri veya herhangi bir binanın en önemli demirbaş malzemesi pencerelerdir. Pencereler sanıldığından çok daha fazla alanda işe yaramaktadır. Bunların başında ise ısı ve ses yalıtımı gelmektedir. Egepen Ankara aracılığı ile sahip olabileceğiniz Egepen PVC pencere sistemleri, kendiliğinden ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Kısmen de olsa yalıtım özelliği bulunan bu pencere sistemlerinin en büyük avantajı sadece bu değildir. Eski zamanlarda veya kalitesiz PVC ürünlerde yaşanılan içerinin havasının basık kalması Egepen ile son bulmaktadır. Egepen PVC pencere sistemleri pencereler kapalı olsa bile sürekli hava dolaşımı yapmakta ve içerinin havasını değiştirmektedir. Egepen Yıldız Mühendislik sizlere en uygun fiyat garantisini de beraberinde sunmaktadır. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi sayesinde çok kısa bir sürede hatasız ve kusursuz işçilik çıkarmaktadır. Egepen PVC pencere sistemlerini kullanan müşteriler, kış aylarında daha az yakıt sarfiyatı olduğunu ve faturalarda düşüş, içerideki sıcaklıkta artış gözlemlemiştir. Egepen Ankara Yıldız Mühendislik yüzde yüz müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet vermektedir. Belirli günler belirli saatlerde değil 7 gün 24 saat sadece bir telefon ile ulaşabilirsiniz.

Egepen Cam Balkon Sistemleri

Özellikle bir işyeri için balkon büyük önem arz etmektedir. Çalışanların arada bir çıkıp hava alması, sessiz ve sakin bir ortamda olmaları daha verimli işler çıkarabileceği anlamına gelmektedir. Bu yüzden Egepen Yıldız Mühendislik tarafından sizlere sunulan Ankara cam balkon sistemleri, sadece balkonu iklim şartlarından korumaya değil içerinin sıcaklığını dengelemeye ve gürültüleri engellemeye de yaramaktadır.

Evlerde ise Cam Balkon Ankara kullanılmadığında sadece yaz aylarında çok güneş olmadığı saatlerde balkon rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ancak bunun ev sakinlerine değil balkona da büyük zararı vardır. Yaz aylarında sürekli olarak güneş alan balkonun zemininde ve duvarlarında aşınma gözlemlenmektedir. Yine bakıldığında kış aylarında yağan kar ve yağmurun etkisi gerek içerinin soğuması gerekse balkonun aşınması ile sonuçlanmaktadır. Ancak Egepen Ankara tarafından sunulan cam balkon sistemleri tüm bunları engellemekle beraber sizlere eşsiz bir balkon keyfi yaşatmaktadır. Balkonunuzu da bir oda gibi kullanmak veya kiler gibi fazlalık eşyaları düzenlemek istiyorsanız mutlaka Egepen cam balkon sistemlerini denemelisiniz.

Egepen Ankara Sineklik

Özellikle yaz aylarında görülen ve birçok kişinin hoşlanmadığı, sinir bozucu olarak görülen sivrisinekler, sadece bununla da kalmıyor. Kan emerek birden fazla kişiyi gezdiğinden dolayı muhteşem bir virüs taşıyıcısıdırlar. Bu durumdan kurtulmak için tercih edilen sineklikler, pencerenin işlevini yitirerek kullanılmaz hale getirmektedir. Birçok farklı çeşitte ve modelde sizlere sineklik modeli sunan Egepen Ankara, en uygun fiyat garantisini de beraberinde getiriyor. Sadece yaz aylarında sineklerden değil kış aylarında da çeşitli böceklerden korunmak için yine sineklik kullanmak zorunlu hale gelmektedir. En çok tercih edilen Ankara sineklik modellerinden biri olan sürme sineklik, muhteşem bir kolaylık sunmaktadır. Sürme sistemler gibi sağa ve sola doğru rahatlıkla hareket eden sürme sineklik, çok basit ancak güvenli bir kilitleme sistemine de sahiptir. Bunun dışında yine son zamanlarda tercih edilen stor sineklik, stor perde sisteminin aynısıdır. Yukarı ve aşağı basit bir mekanizma ile hareket edebilmekte, ev veya işyeri için büyük kolaylık sunmaktadır. Bunların dışında ise içe açılır, menteşeli ve pileli sineklik modelleri de yine Egepen Ankara’da sizleri beklemektedir.

Sadece böcekler veya sinekler için değil evde beslenen kediler için de sineklik bulunmaktadır. Kediler ev içerisinde daha çok yüksek yerlerde durarak dışarıyı seyir etmeyi severler. Pencere kenarlarında güvensiz bir şekilde duran kediler düşebiliyor, farklı sorunlara sebebiyet verebiliyorlar. Egepen Ankara Yıldız Mühendislik aracılığı ile sizlere sunulan çelik kedi sinekliği, isminden de anlaşılabileceği gibi çelikten üretilmiş olup pati darbelerine ve yaslanmalara karşı dayanıklıdır. Yapacağınız tüm alışverişler kredi kartına 12 ay taksit ile satılmaktadır.

Egepen PVC Kepenk Sistemleri

Kepenk denildiğinde akla ilk olarak işyerlerinin akşamları güvenlik için kapattığı sistem akla gelmektedir. Ancak çoğu zaman yazlık evlerin pencerelerinde görebileceğiniz kepenkler, ciddi oranda kolaylık ve fayda sağlamaktadır. Egepen Ankara PVC kepenk sistemleri özellikle nostalji sevenlerin gönlünü fethetmiş durumdadır. Mekanizma tamamen kapalı iken saniyeler içerisinde ileri doğru açılıp kapanabilen sistem mevcuttur. Faydalı model belgesi alan Egepen PVC kepenk sistemleri, tam 14 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Kredi kartına 12 ay taksit imkânı ile satılan kepenk sistemleri, en kısa sürede monte edilmektedir.

Egepen PVC Sürme Sistemleri

Özellikle yeni yapılan konutlarda sıkça görebileceğiniz PVC sürme sistemleri, kapıların kapladığı alandan tasarruf etmek için kullanılmaktadır. Egepen PVC sürme sistemlerinin en büyük avantajlarından biri ise birinci sınıf kalitede malzemeden yapıldığından dolayı kısmen ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Bunun dışında özel kilitleneme mekanizması sayesinde çocukların güvenliğini de göz ardı etmemiş oluyorsunuz. Egepen Ankara PVC sürme sistemleri sadece kapılar için pencereler için de kullanılmaktadır. Sürme pencere sistemleri de özellikle Amerikan cam olarak tabir edilen pencereler başta olmak üzere hemen hemen her pencere modeline uygulanmaktadır. Evinizin, işyerinizin veya kullandığınız bir odanın manzarasından ödün vermek istemiyorsanız tercih etmeniz gereken ilk şey Egepen PVC sürme sistemler olmalıdır. Egepen Yıldız Mühendislik alanında uzman çalışan kadrosu sayesinde çok kısa bir sürede montaj işlemlerini tamamlamakta ve sizlere kusursuz bir hizmet sunmaktadır. En uygun fiyat garantisi ile PVC sürme sistemleri Egepen Ankara’da.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.