Bidar’ın dünyasına yolculuk

Bidar’ın dünyasına yolculuk
Bidar’ın 18 Ekim’de BİLGİ Music Label’dan çıkardığı “First Trip” isimli single parçasına çektiği klip görücüye çıktı. 15 Kasım’da yayınlanan klip, YouTube’ta BidarVEVO kanalının yanı sıra, Apple Music ve Fizy gibi dijital platformlardan da izlenebiliyor

24. İstanbul Caz Festivali, PSM Caz Festivali, Bozcaada Caz Festivali, XJAZZ Istanbul gibi etkinliklerle adını duyuran Bidar, ilk single çalışmasını Mart 2018’de “Oyun” ile yaptı. Bidar’ın, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nün, müzik paylaşım mecrası BİLGİ Music Label’dan (BML)’dan çıkan ikinci single çalışması “First Trip” ise büyük beğeni topladı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bidar’ın “First Trip” için çektiği klip 15 Kasım’da görücüye çıktı.

Progresif caz müziğin soul tınılarla harmanlandığı “First Trip”te, aranjman, kayıt, miks ve masteringÖzgün Tuncer imzası taşıyor. Yenilikçi ve deneysel birçok elementin bulunduğu müzikte, trompette Şenova Ülker, klavyede Tolga Tüzün gibi usta müzisyenlerin yanı sıra davulda Fırtına Kıral, bas gitarda Tolga Tohumcu, elektrik gitarda Durul Canberk İres ve trombonda Ali Ulusoy gibi yeni jenerasyonun önde gelen müzisyenleri de yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.