Dünyaca Ünlü İsim Tacize Uğradı: Her Anını Anlattı

Dünyaca Ünlü İsim Tacize Uğradı: Her Anını Anlattı
50 yaşında olmasına rağmen hala güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Jennifer Lopez, daha önce oyunculuk yaptığı bir filmde yönetmenin tacizine uğradığını anlattı.

Jennifer Lopez, eğlence endüstrisinin nabzını tutmakta olan haftalık dergi ve İnternet sitesi The Holywood Reporter'a oldukça samimi açıklamalar yaptı. Verdiği röportajda, çok sayıda hemcinsi gibi kendisinin de tacize maruz kaldığını ifade etti.

Lopez, başına uzun yıllar önce gelen bu olayı hatırladıkça hala rahatsızlık duyduğunu söyledi. Bir film görüşmesi için bir yönetmenle bir araya geldiğini; yönetmenin ise üzerindeki çıkarmasını istediğini ve "göğüslerini göster" dediğini aktardı.

Odada kostüm tasarımcısı bir kadının da olduğunu anlatan Lopez, cevabının "hayır" olduğunu belirtip, ona bir şeyler göstermek zorunda olmadığını aktararak sette görürsün dediğini ifade etti.

Yaşadığı olayın ardından oldukça paniklediğini ifade eden Lopez, hayatında hiç unutmayacağı anlardan biri olduğunu da sözlerine ekledi.

Üç kez evlilik yapan ve ayrılan Lopez, şu sıralar Alex Rodriguez ile birlikte yaşıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.