Sincan'da öğrenciler ara tatilde eğlenecek

Sincan'da öğrenciler ara tatilde eğlenecek
Sincan Belediyesi ara tatilde öğrencilerin yüzünü güldürecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 15-24 Kasım tarihleri arasında ara tatil şenliği düzenliyor. Tiyatro ve kukla gösterilerinden animasyonlara kadar birbirinden renkli etkinliklerle öğrenciler tatilin tadını doyasıya çıkaracak.

Sincan Belediyesi ara tatilde öğrencilere tiyatro ve sinema keyfi yaşatacak. Kültür alanında yaptığı çalışmalarla toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan Sincan Belediyesi, bir kez daha öğrenciler için ara tatil şenliği düzenliyor. 15-24 Kasım tarihleri arasında başlayacak etkinliklerle öğrenciler tatili, şölen havasında geçirecek.

TİYATRO GÖSTERİLERİ VE ANİMASYONLAR

16 ve 17 Kasım’da Karagöz-Hacivat oyunu ile öğrenciler tarihe yolculuk yapacak. Gölge oyunu saat 11.00-12.30 ve 14.00’de öğrencileri kahkahaya boğacak. “Aramızdaki Duvarlar” isimli tiyatro gösterisi ise saat 17.00’de öğrencilerin karşısına çıkacak.

18 Kasım Pazartesi 12.30 ve 14.00’de animasyonlar, kukla gösterileri ve yarışmalar düzenlenecek. Öğrenciler böylece sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

19 Kasım’da yine 12.30’da öğrenciler animasyon ve kukla gösterileriyle doyumsuz bir eğlence yaşayacak.  Saat 17.00’de “Hayata Ayna Tutalım” isimli tiyatro gösterisi sahnelenecek.

20-21 ve 22 Kasım’da yine animasyon, kukla gösterileri, yarışmalar düzenlenecek, sürpriz hediyeler sahiplerini bulacak. Öğrenciler 21 Kasım’da saat 17.00’de “Son Mektup” isimli sinema filmini izleme fırsatı bulacak.

23 Kasım’da öğrenciler yine tiyatro keyfi yaşayacak. “Mavi Ormanın Öyküsü” isimli oyun öğrenciler için sahnelenecek. Tiyatro gösterisinin saatleri ise 11.00-12.30 ve 14.00 olacak.

24 Kasım Pazar günü saat 13.00 ve 14.30’da “Mavi Ormanın Öyküsü” isimli tiyatro oyunu bir kez daha öğrencilerle buluşacak. Saat 17.00’de ise “Ne Umduk Ne Bulduk” isimli sinema filmi gösterilecek.

Tüm bu etkinliklere katılım ücretsiz olacak. Öğrenciler Lale Konferans ve Tiyatro Salonunda gösterileri izleme fırsatı bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.