Ankara Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Nerede Nasıl Gidilir?

Ankara Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Nerede Nasıl Gidilir?
Ankara Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Nerede Nasıl Gidilir? Çankaya ilçe nüfus müdürlüğü konumu, Çankaya’nın Kızılay semtindedir.

Ankara Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Nerede Nasıl Gidilir?

Çankaya ilçe nüfus müdürlüğü konumu, Çankaya’nın Kızılay semtindedir. Çankaya Nüfus İlçe Nüfus müdürlüğü açık adresi şu şekildedir:

Cumhuriyet Mah. Bayındır 1 Sok. No: 24B Pk. 06430 Kızılay- Çankaya.

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne ulaşmak isteyen kimseler için ulaşım seçenekleri şu şekildedir:

  • Belediye otobüsleri
  • Metro hattı
  • Şehir dolmuşları

 Belediye otobüsleri ile Çankaya Nüfus Müdürlüğü'ne ulaşmak isteyen kimselerin Kızılay’a giden herhangi bir otobüse binerek Kızılay’da inmeleri gerekmektedir. Daha sonra yürüyerek Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne ulaşılabilmektedir.

Şehir dolmuşları ile ulaşmak isteyenler ise Güven Park’ta indikten sonra yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde olan Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğüne yürüyerek ulaşabilmektedir. Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne metro ile ulaşmak isteyen kimselerin izlemesi gereken yol ise şu şekildedir:

Kızılay- Batıkent (M1) metro duraklarından herhangi birinden binerek Kızılay’da inmeleri gerekmektedir.

Keçiören- Atatürk Kültür Merkezi metro seçeneği ile ulaşmak isteyenlerin bu metro istikametinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi durağında inip Kızılay- Batıkent metrosunun Kızılay yönüne binmeleri gerekmektedir.

Kızılay- Çayyolu metrosunun herhangi bir durağından metroya binerek Kızılay durağında inip Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne ulaşılabilmektedir.

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğünde Randevu Nasıl Alınır?

 Çankaya Nüfus Müdürlüğü randevu alma işlemi şu kanallardan yapılabilmektedir:

  •  Alo 199 Vatandaş Etkileşim Merkezi
  • Resmî internet sayfası

 Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğünde Ehliyet Randevusu Nasıl Alınır?

 Çankaya Nüfus Müdürlüğü ehliyet randevusu başvuru işlemi, randevu alma kanalları aracılığıyla yapılmaktadır. Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla ile ehliyet randevusu almak isteyen kimselerin, Alo 199 Vatandaş Etkileşim Merkezi ile iletişime geçerek gerekli bilgileri vermeleri gerekmektedir.

Bir diğer randevu alma yöntemi olan resmî internet sayfasından randevu almak için ise randevu.nvi.gov.tr adresine tıklanması gerekmektedir. Daha sonra randevu başvurusunda bulunmak istenilen seçeneğin seçilmesi gerekmektedir. Açılacak olan ekrana kişi adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, gün, ay, yıl şeklinde doğrum tarihi ve telefon numarası bilgilerini girilerek randevu oluşturulabilmektedir.

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğünde Kimlik Randevusu Nasıl Alınır?

 Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde yeni kimlik için randevu alarak beklemeden kimlik almak isteyen kimseler, Alo 199 Vatandaş Etkileşim Merkezi aracılığıyla randevu oluşturabilmektedir.

Resmî internet sayfası üzerinden randevu oluşturmak isteyen kimselerin ise randevu.nvi.gov.tr adresine tıkayarak T.C. kimlik kartı seçeneğini seçmeleri gerekmektedir. Daha sonra açılan ekranda randevu işlemi için gerekli olan bilgileri girerek randevu talebinde bulunabilmektedir.

 Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü İletişim Bilgileri

 Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü telefon numarası şu şekildedir:

  •  0 312 434 56 00
  • 0 312 430 37 77

 Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çayyolu Nüfus Temsilciliği telefon numarası ve adresi ise şu şekildedir:

  •  0 312 240 29 92
  • 0 312 241 93 02

 Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Özçelik İmaj İş Merkezi, Bangabandu Şeyh Mucibbur Rahman Caddesi, No.94,  Kat 4, Çayyolu

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.