Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) kimdir?

Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) kimdir?
Star TV ekranlarında 13 Haziran 2019 tarihinden itibaren yayınlanmaya devam eden Benim Tatlı Yalanım dizisi, son yıllara damgasını vuran en başarılı yapımlar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) kimdir?

Star TV ekranlarında 13 Haziran 2019 tarihinden itibaren yayınlanmaya devam eden Benim Tatlı Yalanım dizisi, son yıllara damgasını vuran en başarılı yapımlar arasında ilk sırada yer almaktadır. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla yılın en dikkat çeken işlerinden biri olan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aylin karakteri ile izleyicileri büyüleyen isim Ege Kökenli’dir.

Benim Tatlı Yalanım Aylin Kimdir? (Gerçek Adı, Yaşı, Nereli Vb.)

Başrollerinde; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Kayra Yılmaz, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz vb. başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Benim Tatlı Yalanım Kayra’nın gerçek annesi ve Nejat’ın (Furkan Palalı) eski eşi rolünde diziye dahil olan Ege Kökenli, diziye yeni bir soluk getirmiştir.

Kariyeri boyunca çok sayıda dizide rol alan Ege Kökenli, son olarak Star TV’nin başarılı yapımı Benim Tatlı Yalanım kadrosuna dahil olarak izleyici karşısına çıkmaktadır. Türk televizyonlarının birçok efsane yapımında rol almayı başaran Ege Kökenli dizinin izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilmeye başlanmıştır.

Ege Kökenli Kimdir?

Şu sıralar Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım’da rol alan güzel oyuncu Ege Kökenli, 20 Mart 1993 yılında Kırklareli’de dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Konservatuar mezunu olan Ege Kökenli, eğitiminin ardından çeşitli projelerde rol almaya başlamıştır.

2004 yılında En İyi Arkadaşım adlı dizide Ece karakteri ile ilk defa izleyiciyle buluşan Ege Kökenli, takip eden yıllarda çok sayıda televizyon dizisinde rol almıştır. 2006 yılında Anadolu Kaplanı adlı dizide Gizem rolünü canlandıran Ege Kökenli, her iki dizide de göstermiş olduğu başarılı performansı sayesinde izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

2011 yılında ATV’de yayımlanan Yahşi Cazibe adlı dizide Itır karakterine hayat veren Ege Kökenli, aynı dizide; Aslıhan Gürbüz, Hakan Yılmaz, Hande Katipoğlu, Sezai Aydın, Gökçe Özyol, Peker Açıkalın vb. birçok başarılı oyuncu ile rol almıştır. Kısa süre içinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ege Kökenli, 2013 yılında ise Çalıkuşu adlı dizide Mari karakterine hayat vermiştir.

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan Çalıkuşu dizisinde; Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Hande Erçel, Mehmet Özgür vb. Türkiye’nin en sevilen oyuncuları ile berber dizide rol almıştır.

Rol aldığı her dizide dizinin takipçileri tarafından ilgiyle takip edilen isimler arasında yer almayı başaran Ege Kökenli, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini; Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel vb. isimlerin rol aldığı 2015 yapımı dizide rol almıştır. Takip eden dönemlerde daha birçok farklı projede izlediğimiz Ege Kökenli, Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Benim Tatlı Yalanım adlı dizide, Kayra Yılmaz’ın (Lavinya Ünlüer) annesi rolünde diziye dahil olmuştur. Diziye dahil olur olmaz birçok kişinin ilgisini kazanan Ege Kökenli’nin gelecek bölümlerde göstereceği performans ise merakla bekleniyor.

Ege Kökenli’nin Rol Aldığı Diziler

2004 yılından beri aktif olarak oyunculuk kariyerine devam eden Ege Kökenli, Türk televizyonlarına damgasını vuran çok sayıda dizide rol almış ve izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ege Kökenli En İyi Arkadaşım adlı dizide başlayan kariyerine, Benim Tatlı Yalanım adlı dizide kariyerine devam etmektedir. Rol aldığı diğer yapımlar arasında:

·       2004 En İyi Arkadaşım – Ece

·       2006 Anadolu Kaplanı – Gizem

·       2010 Öğretmen Kemal – Peri

·       2011 Yahşi Cazibe – Itır

·       2013 Çalıkuşu – Mari

·       2014 Çiçek – Defne

·       2015 Güneşin Kızları – Melisa Taşkıran

·       2016 Asla Vazgeçmem – Yaren

·       2017 Kalp Atışı – Bahar

·       2019 Yasak Elma – Yağmur

·       2019 Benim Tatlı Yalanım – Aylin

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.