Netflix Yeni Türk Dizisi Atiye'nin Fragmanını Yayınladı!

Netflix Yeni Türk Dizisi Atiye'nin Fragmanını Yayınladı!
Netflix Yeni Türk Dizisi Atiye'nin Fragmanını Yayınladı. Uzun süredir merakla beklenen Netflix’in ikinci orijinal Türk dizisi The Gift (Atiye) dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Netflix Yeni Türk Dizisi Atiye'nin Fragmanını Yayınladı

Uzun süredir merakla beklenen Netflix’in ikinci orijinal Türk dizisi The Gift (Atiye) dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız’dan sonra ikinci yapım olan Atiye, geçtiğimiz gün yayınlanan fragmanı ile Netflix takipçilerini heyecanlandırmıştır.

Netflix Türkiye sosyal medya hesaplarından Atiye (The Gift) hakkında yeni yayın tarihi paylaşımı yapılmıştır. Atiye dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Dizinin oyuncu kadrosu ise herkesi heyecanlandırmaya yetmiştir. Mistik ve macera bir konuya sahip olması düşünülen dizinin başrollerinde; Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi vb. birçok başarılı isim yer almaktadır.

Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan uyarlanan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu kadar yayın tarihide merakla beklenmekteydi. Netflix Türkiye tarafından sosyal medya hesapları üzerinden dizinin yayın tarihi açıklanmıştır. Atiye Fragmanı altında yayın tarihide yer almıştır.

Netflix Yeni Türk Dizisi Atiye’ye Geri Sayım Başladı

Netflix’in Hakan Muhafız’dan sonra ikinci orijinal Türk dizisi olan The Gift (Atiye) seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dram ve gizem türünde olan yapım hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla şimdiden geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Yetenekli ve başarılı oyuncuların yanı sıra dizide ayrıca genç yeteneklere de fırsat verilmiştir.

Beren Saat ve Mehmet Günsur’un başrollerinde rol aldığı dizide onlara Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger eşlik etmektedir. Yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği yapımın senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme almıştır. Dizide özel ve gizemli güçlere sahip olan bir kadına hayat verecek olan Beren Saat, dizinin başrolünde rol almaktadır.

Dünyanın ilk tapınağı ve tarihin sıfır noktası olarak tanımlanan Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’de geçecek olan macerada ayrıca tüm dizi sayesinde tüm dünyaya Göbeklitepe’nin tanıtımının yapılması hedeflenmektedir.

Atiye Dizisinin Konusu

Göbeklitepe kazı çalışmalarında yapılan bir keşifle özel yetenekler kazanan genç ressam Atiye’nin (Beren Saat) geçmişe ait sırların peşine düşmesini anlatan çarpıcı bir hikaye gözler önüne serilecektir. Özel güçleri olan ressam bir kadına hayat verecek olan Beren Saat, Anadolu’da yürütülen bir kazı çalışması ile başında geçenler anlatılacak.

İstanbul’da sakin ve huzurlu bir hayat yaşarken, Göbeklitepe’de yapılan yeni keşifle bu hayatını büyük ölçüde değiştirecektir. Bölgede kazıdan sorumlu olan Arkeolog Erhan ile birlikte Atiye, Göbeklitepe’nin mistik sırlarını farklı bir anlatım tekniği ile izleyiciyle buluşturacaktır.

Atiye dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm zamanların en çok merak edilen dizileri arasında yerini almayı başarmıştır. Netflix’in Türkiye ve dünyada geniş bir izleyici kitlesine sahip olması ikinci Türk dizisinin kadrosunun başarılı oyunculardan oluşmasında en büyük etkenlerden biri olmuştur.

Atiye (The Gift) Dizisi Oyuncuları

Netflix Türkiye tarafından geçtiğimiz gün Atiye dizisinin fragmanı ve yayın tarihinin açıklanmasının ardından diziye olan ilgi bir anda artmıştır. Atiye dizisi oyuncu kadrosu arasında ise en dikkat çeken isimler; Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melise Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi gibi birçok önemli isim yer almaktadır.

Başarılı oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla dikkat çeken yeni Netflix dizisi, şimdiden geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Atiye dizisi yayın tarihi ise Netflix Türkiye resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre 27 Aralık 2019 olarak belirlendiği duyurulmuştur. Dizinin ilk bölümü ise merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.