Kahramankazan'da mezarlık yollarına kilitli parke taşı

Kahramankazan'da mezarlık yollarına kilitli parke taşı
Kahramankazan Belediyesi, ilçenin dış mahallelerinde (köyler) bulunan mahalle mezarlıklarının yollarına kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında yollara parke taşlarından oluşan Türk kilim motifleri de işleniyor.

“Nerede hizmete ihtiyaç varsa oradayız”

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan mezarlıkların yollarında kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı. Ekipler çalışmalarına ilk olarak Yassıören Mahallesi Mezarlığı’ndan başladı. Ekipler bu kapsamda mezarlığın içindeki tüm yolları kilitli parke taşı ile buluşturuyor. Ekipler çalışmalarını vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyacı olan diğer mezarlıklarda da sürdürecek. Çalışmalar kapsamında, mahalle mezarlıklarının ana yolları parke taşlarından oluşan Türk kilim motifleri ile süsleniyor.

Nerede hizmete ihtiyaç varsa oradayız

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, çözüm ve insan odaklı çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, çalışmalarını bundan sonra da tüm hızıyla sürdüreceklerini ifade etti. Ankara genelindeki tüm mezarlıkların Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olduğunu ifade eden Oğuz, “İlçemizdeki tüm mezarlıkları sürekli olarak temizliyor, bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda da Yassıören mahalle mezarlığımızda çalışmalarımızı başlattık. Sorumluluk alanımızda olmasa dahi nerede hizmete ihtiyaç varsa orada olacağız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Kahramankazanımız için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşımızın mağdur olmaması için tüm imkanları seferber edeceğiz. Vatandaştan gelen taleplere ‘burası bizim sorumluluk alanımızda değil’ diyerek kulağımızı tıkamayacağız, kolaycılığa kaçmayacağız” diye konuştu.

Mahalleliden teşekkür

Yassıören Mahallesi sakinleri de çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Oğuz’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

kahramankazanda-mezarlik-yollarina-kilitli-parke-tasi-2-1574247172.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.