Başkan Altınok, makam aracını çocuklara tahsis etti

Başkan Altınok, makam aracını çocuklara tahsis etti
“Bu makamlar halkın makamıdır” diyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Osmangazi Mahallesinde incelemelerde bulunurken makam aracına binmek isteyen çocukların ricasını kırmayarak mini bir mahalle turu yaptırdı.

EFSANE BAŞKANDAN EFSANE HAREKET

Göreve geldiğinden bu yana pazaryerleri, park, mahalleleri ve sokakları gezerek halkın içinde olmaya özel önem veren ve sokağa inmeden hizmetin olmayacağını vurgulayan Başkan Altınok, Osmangazi Mahallesinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu. Mahalledeki çocuklarla kısa süreli sohbet eden Altınok, çocukların, “Başkanım makam aracınızla mahallede bir tur atabilir miyiz?” talebini ise geri çevirmeyerek aracını tahsis etti. Çocuklar makam aracına binerek mini bir mahalle gezisi yaparken, “Efsane Başkandan efsane hareket” ifadesini kullandılar.

Altınok ayrıca çocuklara belediye tesislerinde yüzme havuzundan yararlanma sözü de verdi.

“BU MAKAMLAR EMANETTİR”

“Bu makamlar emanettir, beytülmaldir” vurgusu yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Makamlar saltanat yeme-içme makamı değildir, yurt dışında gezme makamı değildir, beytülmaldir, vebali büyüktür. Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.), ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ diye buyuruyor. Bizler de bu görevleri, bu emaneti layıkıyla yerine getirme derdindeyiz. Verdiğiniz beş yıllık emanete halel getirmeyeceğiz. Merak etmeyin Altınok hakkınızı, hukukunuzu kuruşuna kadar koruyor” diye konuştu.

Altınok daha önce de Öney Sokak’ta pazar alışverişinden dönen bir aileyi evine kadar makam aracıyla bıraktırmıştı.

Altınok, daha sonra Ufuktepe Mahallesi ve Bağlum’da incelemelerde bulunurken vatandaşın taleplerini de dinledi. Çocukların ve mahallelerin sevgi gösterisi ile karşılanan Altınok, çocuklara çeşitli hediyeler verip sevindirirken kısa bir süre de onlarla basketbol oynadı.​

baskan-altinok-makam-aracini-cocuklara-tahsis-etti-2-1574319006.jpg

baskan-altinok-makam-aracini-cocuklara-tahsis-etti-3-1574319002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.