Kan Donduran Olay: Kıyafetlerini Çıkarıp Ormanda...

Kan Donduran Olay: Kıyafetlerini Çıkarıp Ormanda...
Fransa'nın Kuzeyinde yer alan Villiers - Cotterest şehri civarında tüm Dünya'da büyük yankı uyandıran bir olay meydana geldi. Altı aylık hamile olan bir kadın köpeklerini gezdirme amacıyla yürüyüşe çıktı.

Köpekleriyle ormanda gezinen 29 yaşındaki talihsiz kadın, ölüme doğru yürüdüğünden habersiz bir şekilde ilerliyordu. Bu esnada etrafında bir grup avcı köpekleriyle birlikte alanda avlanmaktaydı.

Avcı köpekleri çok kısa sürede Pilarski ve hayvanlarının etrafını sararak havlamaya başladılar. Pilarski'nin erkek arkadaşı Christophe Lucien Joseph, avcı köpeklerinin kadını vücudunun her yerinden ısırdığını ve ormanın ortasında kıyafetsiz bir şekilde bıraktıklarını anlattı.

Fransız BFM Kanalına açıklamalar yapan Joseph, Cumartesi öğleden sonra söz konusu alana ulaştığında köpeklerden gelen inleme seslerini takip ederek Elisa Pilarski'yi bulduğunu ifade etti.

Sevgilisinin kıyafetlerinin çıkarılmış bir şekilde bulunduğunu; kendi köpeklerinin cesedinin başında yattığını ileten Joseph, hamile kadının karnını ilk olarak bir ağaç kütüğüne benzettiğini söyledi.

Joseph'den alınan bilgiye göre, Pilarski'nin cesedine ulaşılan bölgede 30'dan fazla köpek yer alıyordu. Hound cinsindeki avcı köpekleri tarafından yaralanan talihsiz kadın, kocası onu bulduğunda çoktan hayatını kaybetmişti...

Otopsi raporu yayınlandı. Rapora göre kurban aldığı yaralar sonucunda hayata gözlerini yumdu. Genç kadın, saldırının hemen öncesinde erkek arkadaşını arayarak bir grup köpeğin kendisine saldırıp saldırmayacağı konusunda endişeli olduğunu da belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.