Beşiktaş'tan kritik Karius açıklaması

Beşiktaş'tan kritik Karius açıklaması
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ tarafından sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Karius hakkında önemli açıklamalar geldi.

Beşiktaş’ta son dönemin en tartışmaları oyuncularından biri olan başarılı kaleci Karius’un takımda kalmasını istedikleri ifade edilmiştir.

Karius’un bu sene beklenin üzerinde bir performans sergilediğini ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emere Kocadağ, iyi bir kariyere sahip olduğunu söyleyerek, Karius’un takımda kalmasını istediklerinin sinyallerini vermiştir. Beşiktaş’ın file bekçisi Karius hakkında uzun süredir devam eden tartışmalar Kocadağ’ın açıklamasının ardından yeni bir döneme girmiştir.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu toplantısı kapsamında spor dünyasından pek çok isminde yer aldığı görüşmede, Beşiktaş adına yer alan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ, basın mensuplarına takım hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştur.

Karius’un Kalması İçin Gerekli Girişimler Yapılacak

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu kapsamında Beşiktaş’ın gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, yeni yönetim olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etmiştir. Açıklamasının konu başlıklarında ise en dikkat çeken unsur, Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Karius’un takımda kalması için gerekli girişimlerin yapılacağı olmuştur.

Beşiktaş yönetiminin göreve gelmesinin ardından 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını sözlerine ekleyen Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Loris Karius’un takımda kalması için girişimlerin yapılacağının ilk sinyalleri verilmiştir. Sezon arası transferler için de Kocadağ tarafından önemli açıklamalar geldi.

Beşiktaş Forveti Güçlendirmeyi Hedefliyor

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emre Kocadağ, transfer sorularına ise önemli yanıtlar vermiştir. Eksik bölgeler için yeni transferler yapmak istediklerini ifade eden Kocadağ, hocanın da benzer yönden taleplerinin olacağı vurgulanmıştır. Takımın eksiklerinin değerlendirilmesinin ardından devre arasında Beşiktaş’ın 1 veya 2 önemli transfer yapabileceği vurgulanmıştır.

Devre arasındaki sonuca ve hocanın taleplerine göre transferlerin yapılabileceğini ifade eden Kocadağ, forvet hattı için transfer olasılığının daha yüksek olduğunu açıklamıştır. Uzun süredir gündemde olan Aboubakar ve Talisca hakkında da sorular yöneltilen Kocadağ, bu konuda herhangi bir girişimlerinin olmadığını ifade etmiştir.

Aboubakar Hakkında İlk Resmi Açıklama Geldi

Uluslararası Futbol Ekonomi Zirvesinde gazetecilere önemli açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaleci Karius başta olmak üzere transfer haberleri hakkında da Beşiktaş adına resmi açıklamalarda bulunmuştur. Transferler ve yeni yönetim hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kocadağ, devre arasındaki konumun transferlerin belirlenmesinde etkili olacağını ifade etmiştir.

Kaleci Karius’un belli bir kariyeri olduğunu ve bu seneki performansından memnun olduklarını ifade eden Kocadağ, konu hakkında girişimlerinin başladığı ifade edilmiştir. Öte yandan Vincent Aboubakar ve Talisca’nın de yer aldığı konularda önemli detayları paylaşan Kocadağ, henüz başarılı golcü Aboubakar’ın Beşiktaş gündeminde olmadığını ve Talisca hakkında da resmi girişimlerin henüz başlamadığı ifade edilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.