Başkan Şimşek'ten, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Şimşek'ten, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

“Dünyanın en kutsal ve en köklü mesleklerinden biri kuşkusuz öğretmenliktir.” diyen Başkan Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geleceğimiz üzerinde birinci etkili unsur öğretmenlerimizdir. Gerek üzerine titrediğimiz evlatlarımız için gerekse uğruna can verdiğimiz ülkemizin bekası için öğretmenlerimiz büyük önem taşımaktadır.

“İnsan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen öğretmenler, geleceğimizin mimarlarıdır. Dünyanın en kutsal ve en köklü mesleklerinden biri kuşkusuz öğretmenliktir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.’ sözleriyle öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu ortaya koymuştur.”

İlim, irfan ve ahlak öğretirken çocuklarımıza ve bizlere vatan bayrak sevgisini de nakış nakış işleyen saygıdeğer öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Görevleri başında şehit olan olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutluyor bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.