Başkent ekibi taktik çalıştı

Başkent ekibi taktik çalıştı
Osmanlıspor, Adana Demirspor maçının taktiklerini çalıştı.

TFF 1. Lig’in 12. haftasında Pazar günü sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi.

Antrenmana hafif adale ağrısı bulunan Tugay Kacar katılmadı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetimindeki antrenman 1 saat sürdü. Mor-sarılı ekip, antrenmana topla ısınma ve gruplar halinde yapılan pas organizasyonuyla başladı. Daha sonra gruplar halinde pas ve minyatür kalelere şut çalışması yapan oyuncular çabukluğa dayalı oyunla antrenmanı devam ettirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapan mor-sarılılar 5’e 2 top kapma oyunuyla antrenmanı sonlandırdı.
Diğer yandan antrenmanın başında, Osmanlıspor U14 takımının oyuncuları, A takımındaki ağabeylerini ziyaret ederek oynanacak olan Adana Demirspor maçı için başarı dileklerini iletti. Teknik ekip ile oyuncularla hatıra fotoğrafı da çektiren ve bir süre teknik direktör Mustafa Dalcı ile sohbet eden U14’lü minikler, antrenmanın bir kısmını izledikten sonra tesisten ayrıldı. 

baskent-ekibi-taktik-calisti-1-1574496074.jpg

baskent-ekibi-taktik-calisti-2-1574496088.jpg

baskent-ekibi-taktik-calisti-4-1574496084.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.