İş Görüşmesine Gidecekken Patronu Öyle Şeyler Yazdı ki... Dehşete Düştü!

İş Görüşmesine Gidecekken Patronu Öyle Şeyler Yazdı ki... Dehşete Düştü!
Bir iş görüşmesine gitmeye hazırlandığı esnada iş yeri sahibi tarafından telefonuna gelen mesajlarla şoka uğrayan genç kadın, yazışmaları sosyal medyadan ifşa etti.

İngiltere'nin başkenti Londra'da ikame eden Amanda Mulligan, bir iş görüşmesinde başına gelenleri Twitter hesabı üzerinden ifşa etti. 

İş Görüşmesine Gidecekken Patronu Öyle Şeyler Yazdı ki... Dehşete Düştü!

22 yaşında olan genç kadın, patronunun kendisine WhatsApp aracılığıyla gönderdi mesajların ekran görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak büyük gündem oluşturdu.

İş başvurusunda bulunduğu şirket ise, Dünyaca ünlü olan markalarla çalışan Londra'da yer alan bir yaratıcı yapım stüdyosuydu. Görüşme yapacağı isim de We Sprinkle isimli şirketin yaratıcı direktör ve sahibi Lee Coles'tu.

Genç kadını "bomba gibi" olarak nitelendiren Coles, görüşmede ne giymesi gerektiğini oldukça ince ayrıntısına kadar anlatan mesajı Amanda ile paylaştı.

İş görüşmesi için akşam yemeğine olumlu yanıt veren Amanda, telefonuna gelen mesajla birlikte dehşete düştü ve randevudan vazgeçti.

Bir sonraki mesajda ise söz konusu şahıs, genç kadının kendi gölgesi gibi olup öyle davranması gerektiğini belirtti. "Benimle birlikte müşteriyle yemeğe gelsen ne giyerdin, görmem lazım" dedi.

Bunun ardından Amana, bu sorunun kafasını karıştırdığını ve iş görüşmesinde ne giyeceğinin, pozisyonla ilgili yeterliliğini etkilediğini düşünmediğini anlattı.

Patron Cles, Amanda'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlardan dolayı özür diledi.

5dd7dbf15542851e9ce9ce0b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.