Sincan Belediyesine ödül üstüne ödül

Sincan Belediyesine ödül üstüne ödül
“Sıfır Atık” seferberliği kapsamında yaptığı çalışmalarla ödüle layık görülen Sincan Belediyesi, büyük bir onur daha yaşadı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Yılın Belediye Başkanı” seçildi. Başkan Ercan ödülünü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek’in elinden aldı.

SİNCAN BELEDİYESİ İÇİN BÜYÜK GURUR

İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde düzenlenen ödül töreninde Sincan Belediyesi büyük bir onur daha yaşadı. Sıfır atık seferberliğine ilişkin çalışmalarını ödülle taçlandıran Sincan Belediyesi, önemli bir ödüle daha layık görüldü. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Yılın Belediye Başkanı” seçildi. Başkan Ercan ödülünü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in elinden aldı.

“KASIM AYINDA İKİNCİ ÖDÜLÜMÜZÜ ALDIK”

Ödülü almasının ardından konuşan Başkan Murat Ercan, “Kasım ayı bizim için uğurlu bir ay. Bu aybaşında sıfır atık konusunda Türkiye’nin en başarılı belediyesi seçilmiştik. Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin elinden ödülümüzü almıştık. Bugün de duayen bir isimden, Cemil Çiçek’in elinden almak ayrıca mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim.” diye konuştu.

Ekonomi ve iş dünyasının “Oscar”ı niteliğindeki ödüller bu yıl 29 kategoride verildi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Yılın Bakanı" ödülünü alırken, Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Cemil Çiçek'e "Siyaset Onur Ödülü" takdim edildi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın ödülünü Bakan Pekcan adına, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur aldı. "Yılın Meslek Örgütü" ödülü Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne verildi.

sincan-belediyesine-odul-ustune-odul-1-1574770875.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.