VakıfBank’tan ‘Karadeniz Renkleri’

VakıfBank’tan ‘Karadeniz Renkleri’
VakıfBank, ressam Zeynep Bilgin’in 5’inci kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Karadeniz Renkleri’ isimli sergide, Karadeniz tabiatının tüm ihtişamı, devingen ve el değmemiş güzelliği manzara görüntüleriyle sunuluyor. Tablolarda gelincik tarlalarından tarihi konaklar ve ekin taşıyan kadınlara, sahillerden köyler ve yemyeşil vadilere kadar doğallığın avuçlarındaki Karadeniz yer alıyor.

VakıfBank yepyeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Ressam Zeynep Bilgin’in 5’inci kişisel sergisi, ‘Karadeniz Renkleri’ ile Karadeniz’in hareketli ve cezbeden doğası resmedilirken, Sürmene, Akçabat, Of, Çamburnu ve Köbrübaşı gibi tarihi yerleşim merkezlerinden görüntüler tablolarla sunuluyor.

Zamana meydan okuyan güzellik

Sergide Karadeniz’in, özellikle imparatorluklara başkentlik yapan görkemli tarihi şehir Trabzon’un yerleşim bölgelerinin eşsiz manzarası sanatseverlerle buluşuyor. Bazı tablolarda yemyeşil vadiler, patikalar, sahiller ve sıra sıra tarlalar yer alıyor, bazılarında zamana meydan okuyan konaklar ve sert kışın hırçınlığı ile ilkbaharın ışıltıları görülüyor. ‘Karadeniz Renkleri’ sergisinde doğal güzellikleriyle Karadeniz coğrafyasını görmek mümkün.

Bugünden itibaren VakıfBank’ın Ankara Kavaklıdere’deki sergi binasında görülebilecek ‘Karadeniz Renkleri’ sergisi, 1 Aralık pazar günü hariç 2 Aralık Pazartesi’ye kadar ziyaret edilebilecek.

vakifbanktan-karadeniz-renkleri-1-1574776933.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.