NAİM filmi gişede zirveye oturdu

NAİM filmi gişede zirveye oturdu
Cem Adrian’ın sesinden “Sen Gel Diyorsun” şarkısıyla özel fragman yayınlandı.

Vizyondaki ilk haftasında yaklaşık 300 bin kişiyi salonlara çeken, bu haftaya da hızlı bir giriş yapan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” gişede zirveye oturdu. Filmden, Cem Adrian’ın seslendirdiği “Sen Gel Diyorsun” şarkısıyla yeni fragman yayınlandı. Bulgaristan’da soydaşlarımıza yapılan zulümleri tüm dünyaya anlatmak için ailesini ve sevdiklerini geride bırakarak Türkiye’ye iltica eden, halterdeki rekorlarını olimpiyat madalyalarıyla taçlandırarak yapılan asimilasyonu dünyaya haykıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının bilinmeyen yönlerine ışık tutan NAİM filmi sinemalarda.

Geçtiğimiz Cuma günü izleyiciyle buluşan ve yaklaşık 300 bin kişiyi salonlara çeken bu haftaya da hızlı bir giriş yaparak zirveye doğru emin adımlarla ilerleyen “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” bugün itibariyle gişede zirveye oturdu. Filmden yeni fragman, yeni görüntülerle CEM ADRİAN’ın seslendirdiği “Sen Gel Diyorsun” (Öf Öf) şarkısına geldi.

Türkiye’ye iltica ettikten sonra, ilk kez katıldığı olimpiyatlarda ağırlığının üç katından fazlasını kaldırarak mucizevi bir başarı elde eden, bu başarılarını Bulgaristan’daki soydaşlarımızın yaşadığı, kimsenin haberinin olmadığı zulmü dünyaya haykırmak için kullanan Naim Süleymanoğlu’nun hayatının hiç bilinmeyen yönleri anlatan ve kullanılan şarkılarıyla da ön plana çıkan filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu

Barış Pirhasan ve Özer Feyzioğlu’nun senaryosunu yazıp Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı filmin yapımcılığını Dijital Sanatlar üstlendi. Her yaştan izleyicileri salonlarda buluşturan filmi, 6 yaş ve üzeri çocuklar da aileleriyle birlikte izleyebiliyor.

Kardeşi Muharrem Süleymanoğlu’nun anılarını anlattığı “Kardeşim Naim” kitabından yola çıkılarak çekilen film; Naim Süleymanoğlu’nun, hasret, vuslat ve rekorlarla geçen ömrünü, haltere başladığı günlerden Bulgaristan’da soydaşlarımızın maruz kaldığı olumsuzluklar sonrası Türkiye’ye iltica etmesi, 1988’de Seul Olimpiyatlarındaki başarısı sonrası Time dergisine kapak olması ve Birleşmiş Milletlerde yaptığı unutulmaz konuşmasına kadar geçen zamanı anlatıyor.

Genç ve yetenekli oyuncu Hayat Van Eck’in Naim Süleymanoğlu’nu oynadığı filmde “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu”nda, babası Süleyman Süleymanoğlu’nu Yetkin Dikinciler, annesi Hatice Süleymanoğlu’nu Selen Öztürk canlandırıyor. Filmde ayrıca Gürkan Uygun, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Uğur Güneş ile İsmail Hacıoğlu rol alıyor.

naim-filmi-gisede-zirveye-oturdu-5-1574838650.jpg

naim-filmi-gisede-zirveye-oturdu-1-1574838667.jpg

naim-filmi-gisede-zirveye-oturdu-2-1574838656.jpg

naim-filmi-gisede-zirveye-oturdu-3-1574838661.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.