Lenovo, ING Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğuna devam ediyor

Lenovo, ING Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğuna devam ediyor
Teknoloji devi Lenovo, dünyanın sayılı liglerinden kabul edilen ve Avrupa'nın en iyi ligleri arasında olan ING Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunu sürdürecek.

Lenovo, Türkiye’de basketbolun geleceğine destek vermeye devam edecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, dünyanın sayılı liglerinden biri olarak kabul edilen ve Avrupa'nın en iyi ligleri arasındaki ING Basketbol Süper Ligi’nin bu sezon da ana sponsoru oldu.Lenovo, ürünleriyle yeni nesli buluşturduğu yüksek performansa bağlılığı doğrultusunda yeni nesil basketbol için Türkiye’de bu sporun geleceğine destek vermeyi sürdürecek.

Lenovo, NBA’den sonra tüm dünyada en çok izlenen, Avrupa’nın üst düzey basketbol organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague ve Avrupa’nın önde gelen basketbol yarışması “7Days EuroCup” için 2019/20 için üstlendiği resmi sponsorluğu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Lenovo bu kapsamda sezon boyunca yapılacak Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko İstanbul’un ülkemizi temsil ettiği tüm EuroLeague maçları ile EuroCup’taki Galatasaray Doğa Sigorta, Darüşşafaka Tekfen ve Tofaş Bursa’nın yarışacağı maçlarda bölgesel sponsorluğunu üstleniyor.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu  Lenovo ING Basketbol Süper Ligi ana sponsorluğu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Lenovo olarak tüm dünyada ve Avrupa’da basketboldaki yüksek performansları ve başarılarıyla bize gurur veren Türk basketboluna destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. ING Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak markamızın teknolojide sahiplendiği yüksek performans, mükemmellik ve hızı, basketbol sahasına taşımayı sürdüreceğiz. Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile ING Basketbol Süper Ligi sponsorluğumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.