Başkan Ertuğrul Çetin güne esnaf ziyaretleri ile başlıyor

Başkan Ertuğrul Çetin güne esnaf ziyaretleri ile başlıyor
Sık sık esnafları ziyaret ederek Pursaklar’da çalmadık kapı, girmedik iş yeri bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek hemşehrilerinin yanında olmaya devam ediyor. İlçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmek için kentin tüm dinamikleri ile görüşmeler yapan Başkan Ertuğrul Çetin, hem mevcut hem de yeni açılan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunup, çay içip sohbet ederek görüş, öneri ve taleplerini yerinde dinledi.  Vatandaşlardan gelen isteklerin ilgili müdürlüklere iletilmesi talimatlarını veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi.

Esnaflarla sürekli iç içe olduklarını ve istişareler de bulunduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Pursaklar’ı daha yaşanabilir bir modern metropol ilçe haline getireceğiz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aralıksız devam edecek. Biz vatandaşlarımız ile birlikte yönetim sergileyerek, çok geniş bir istişare alanı oluşturmak ve ortak akılla projeler üretmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

baskan-ertugrul-cetin-gune-esnaf-ziyaretleri-ile-basliyor-1-1574932142.jpg

baskan-ertugrul-cetin-gune-esnaf-ziyaretleri-ile-basliyor-2-1574932137.jpg

baskan-ertugrul-cetin-gune-esnaf-ziyaretleri-ile-basliyor-3-1574932132.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.