Ödüllü kompozisyon yarışması! İşte başvuru adresleri!

Ödüllü kompozisyon yarışması! İşte başvuru adresleri!
Pursaklar Belediyesi tarafından “Çocuk ve Aile” temalı kompozisyon yarışması düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nın 100. yılında, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için kompozisyon yarışması düzenliyor. Ailesi ile vakit geçiren çocukların yazma ve hayal etme yeteneklerini geliştirebilmek amacıyla düzenlenecek olan yarışma aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi özelliği taşıyor.

Bu organizasyonla birlikte çocukların öz güvenini arttırabilmek ve aile bilincini pekiştirebilmek için yaklaşık 9000 ilkokul öğrencisinin olduğu Pursaklar’da, Belediye tarafından düzenlenen ilk kompozisyon yarışması olma özelliği de taşıyor.

Çocukların, milli ve manevi duygularını yaşamaları için yapılacak olan kompozisyon yarışmasıyla bir nebze de olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhunu yaşamaları amaçlanıyor.

Yarışma ile ilgili Bilgiler

Geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek olan 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin yeteneklerini sergileyecekleri yarışmada, dereceye giren öğrencileri çeşitli ödüller bekliyor.

23 Nisan ‘‘Çocuk ve Aile’’ temalı yarışmada birinci olan yarışmacıya dizüstü bilgisayar, ikinci olan yarışmacıya tablet, üçüncü olan yarışmacıya kitap seti, dördüncü olan yarışmacıya maske-kolonya- dezenfektan seti ve yarışmaya katılım sağlayan tüm yarışmacılara da maske ve kolonya hediye edilecek.

Yarışmacıların, [email protected] e-posta adresine, kişisel bilgileri ile birlikte yazıp yolladıkları kompozisyonların sonuçları, 23 Nisan’da belediye sayfasından ilan edilecek.

Ödüllü-kompozisyon-yarışması-İşte-başvuru-adresleri.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.