Ankara Sincan’da 5 yeni Gençlik Merkezi yapımına başlandı

Ankara Sincan’da 5 yeni Gençlik Merkezi yapımına başlandı
Koronavirüs salgını nedeniyle 14 Şubat’tan itibaren ilçenin dört bir tarafında hijyen seferberliğine devam edilirken bir yandan da yeni projelere adım atılıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle 14 Şubat’tan itibaren ilçenin dört bir tarafında hijyen seferberliğine devam edilirken bir yandan da yeni projelere adım atılıyor. Gençlerin keyifli ve kaliteli vakit geçirebilecekleri, içersinde sosyal ve kültürel aktivitelerin yer alacağı 5 adet gençlik merkezi yeni dönemde Sincan’a kazandırılacak.

Sincan Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadele sürdürürken bir taraftan da hizmet üretmeye devam ediyor. Gençlerin serbest zamanlarını kaliteli geçirmeleri ve bir araya gelerek çeşitli aktiviteler yapmaları amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Sincan Belediyesi arasında imzalanan sözleşme kapsamında 5 Adet Gençlik Merkezine ait ihaleler geçtiğimiz aylarda gerçekleşmişti. Yapımı içinse ilk adım atıldı.

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

03.02.2020 tarihinde ihalesi yapılan ve 24.03.2020 tarihinde sözleşmesi imzalanan “1 Adet Gençlik Merkezi Yapım İşi” kapsamında Selçuklu Mahallesi’nde yapılması planlanan gençlik merkezinin hafriyat çalışmaları tamamlandı. 2020 Temmuz ayında tamamlanarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulması planlanıyor.

06.02.2020 tarihinde ihalesi yapılan ve 08.04.2020 tarihinde sözleşmesi imzalanan “4 Adet Gençlik Merkezi Yapım İşi” kapsamında ise Yenikent Mustafa Kemal Mahallesi, Törekent Mahallesi, Gökçek Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi’nde 4 adet gençlik merkezinin çalışmalarına da başlandı. 4 adet gençlik merkezlerinin 2021 Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Gençlik Merkezleri 470 m2 alana sahip olacak. Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerini gerçekleştirebileceği aynı zamanda ders çalışma alanlarına sahip tesisler olarak hizmet verecek.

Ankara Sincan’da 5 yeni Gençlik Merkezi yapımına başlandı

“GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “‘Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Gençlerimize, çocuklarımıza yatırım yapmak bizlerin en büyük sorumluğudur. Gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimini olumlu yönde etkilerken diğer taraftan da kötü alışkanlıklardan uzak durmasına yardımcı olacak projelerin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda ilçemize 5 adet gençlik merkezi kazandırıyoruz. Yapım çalışmalarına başlandı. İnşallah kısa sürede gençlerimizin hizmetine sunacağız.” açıklamasında bulundu.

Sincan-da-5-yeni-Gençlik-Merkezi-yapımına-başlandı.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.