Ankara'nın Eğlence Merkezleri ne zaman açılacak? İşte Ankara Eğlence Mekanları

Ankara'nın Eğlence Merkezleri ne zaman açılacak? İşte Ankara Eğlence Mekanları
Ankara'nın Eğlence Merkezleri ne zaman açılacak? Normalleşme Planı içerisinde yer alan, sosyal yaşam alanları bölümünde yer almaktadır. Normalleşme planına göre, Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin açılış tarihi...

SON DAKİKA EĞLENCE MERKEZLERİNİN AÇILMASI HABERLERİ

Cumhurbaşkani Erdoğan tarafından 28 Mayıs 2020 tarihinde yaptığı açıklamaya göre 1 Haziranda normalleşme sürecine giriliyor. İşte detaylar;

1 Haziran tarihi itibarıyla restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00'ye kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ile nargile satışı bu kapsamın dışındadır.

Yapılan açıklamada 1 haziranda açılacak işletmeler arasında Eğlence merkezleri yer almamaktadır. Bu konuda tarihte belirtilmedi.

Normalleşme Takvimine Göre Tarihler Böyleydi

Normalleşme Planı içerisinde yer alan, sosyal yaşam alanları bölümünde yer almaktadır. Normalleşme planına göre, Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılması (1 Haziran 2020) olduğu belirtilmiştir.

Ankara'nın Eğlence Merkezleri ne zaman açılacak?

Bu plana göre Ankara'nın Eğlence Merkezleri 1 haziran'da açılması planlanmaktadır.

KONSER YERLERİ

Konser salonlarının %50 kapasitesi ile genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla oturma düzeni olan konserlerin başlatılması (1 Haziran 2020)

Konser salonlarının %50 kapasitesi ile genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla oturma düzeni olmayan ayakta konserlerin başlatılması (1 Temmuz 2020)

Ankara Eğlence Mekanları

Ankara’daki en gözde eğlence mekanları ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorular Ankara’nın en popüler haber sitesinde yanıtlanıyor. Son günlerin trendi, size yüzde 100 eğlence vaat eden ve herhangi bir güvenlik endişesi yaşamadan sınırsız eğlence deneyimleyebileceğiniz Ankara eğlence mekanları bilgilerinin yer aldığı web sitemizde ailenizle veya arkadaşlarınızla eğlenmek istediğinizde en iyi mekan seçimlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Modunuza uygun eğlence mekanı seçmek,

Seçeceğiniz eğlence mekanı müşterilerinin tavsiye ve önerilerini değerlendirmek,

Gitmeyi planladığınız mekanın artıları ve eksileri hakkında fikir edinmek,

Hangi eğlence mekanlarında ne kadar ücretle vakit geçirilebileceğini önceden öğrenmek

Ve daha fazlası için web sitemizde yer alan eğlence mekan tanıtımlarına göz gezdirmeyi ihmal etmeyin. Planlanmamış ve hazırlıksız olarak yakalanılan bir eğlence mekanında eğlenmekten çok uzak vakit geçirmemek istiyorsanız planlarınız öncesinde web sitemizden faydalanmayı unutmayın.

Ankara’da Canlı Müzik Konseptli Eğlence Mekanları

O günkü modunuz size canlı müzik dinlemek istediğinizi söylüyorsa seçiminize göre alkollü ve alkolsüz Ankara eğlence mekanları canlı müzik seçeneklerini web sitemizden değerlendirebilirsiniz.

·        Mekanda çıkan grubun performansının nasıl olduğu,

·        Hangi mekanda hangi gün ve saatte canlı müzik yapıldığı,

·        Hangi mekanda canlı müzik dinlemenin kaça mal olduğu,

·        Hangi mekanın diğerlerine göre en çok tercih edildiği,

·        Hangi mekanın aile ile eğlenmeye müsait olduğu

Gibi pek çok önemli sorunun yanıtı web sitemizden öğrenilebilir. En iyi canlı müziği Ankara’da dinlemek için mekan seçmeden önce web sitemizde ayrıntılı mekan bilgilendirmelerine göz atmadan kararınızı vermeyin.

Ankara’da Disco Club Eğlence Mekanları

En gözde Ankara disco club seçeneklerine ulaşarak yanlış bir tercih yapmak istemiyorsanız web sitemiz başvurmanız gereken en doğru adres olarak sizlere hizmet vermektedir. Ankara’nın en ünlü gece kulüplerinde dertleri ve tasaları geride bırakacağınız bir eğlence ise seçiminiz,

·        En popüler,

·        En hesaplı,

·        En hareketli

Mekan seçimlerini yapabilmeniz için gerekli bilgilendirmeyi sunacaktır. Ankara’nın yerel haber sitesi olarak tüm şehre hakim olan ekiplerimizce derlenen bilgiler ışığında merkez ve ilçe Ankara eğlence mekanları ile ilgili bilgileri incelemeden

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.