Başkent ekibi bol bol gol çalıştı - Haberler Ankara

Başkent ekibi bol bol gol çalıştı - Haberler Ankara
Hazırlıklarını çift antrenmanla devam ettiren Osmanlıspor, gol organizasyonlarında bulundu.

Osmanlıspor, hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Başkent ekibi, teknik direktör Ali Güneş nezaretinde günün ilk antrenmanına ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışması ve dayanıklılık koşusuyla devam eden antrenmanda 5’e  2 top kapma oyununa geçildi. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan mor-sarılılar, açma-germe egzersizleriyle antrenmanı sonlandırdı.

Başkent ekibi, akşam antrenmanına ise ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen oyuncular saha kenarında yapılan çabukluk çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Antrenmanın ana bölümünde kanatlardan orta ve gol organizasyonlarında bulunan mor-sarılılar, yarı sahada oynanan maç ve akabinde açma-germe egzersizleriyle antrenmanı tamamladı. Hafif adale ağrıları bulunan Jovan ve Barış Zeren takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Test sonuçları negatif

Diğer yandan başkent ekibinde bugün sabah, Batıkent Tesisleri’nde; teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına yapılan Covid-19 testi sonuçlarında pozitif vakaya rastlanmadığı bildirildi.

ekran-alintisi (4).png

başkent-ekibi-bol-bol-gol-çalıştı-1.jpg

Başkent-ekibi-bol-bol-gol-çalıştı.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.