Sincan’da ekipler hijyen seferberliğine devam ediyor - Ankara

Sincan’da ekipler hijyen seferberliğine devam ediyor - Ankara
Sincan’da 14 Şubat’ta başlayan hijyen seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Sincan’da 14 Şubat’ta başlayan hijyen seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılan düğün salonları ile internet ve oyun salonları kapılarını yeniden açtı. Sincan Belediyesi ekipleri onlarca işletmede hijyen çalışması başlattı.

Koronavirüs normalleşme aşamalarından biri daha 1 Temmuz itibarıyla hayata geçti. İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'da faaliyetine yeniden başlayan işletmelerle ilgili genelge yayınladı. Sosyal mesafe kuralı ve hijyen tedbirleri kapsamında sinema salonu, düğün salonu, internet ve oyun salonları gibi yerler kapılarını yeniden açtı.

Sincan Belediyesi ekipleri ilçede aylardır hummalı bir çalışma yürütüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri 15 düğün salonu ve 55 oyun salonunda hijyen çalışması yürüttü. Ekipler söz konusu işletmelerde elle temasta olunabilecek her yeri dezenfekte etti. Zabıta ekipleri ise internet ve oyun salonlarını denetledi. Vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymaları için uyarı yazıları yapıştırdı. Ayrıca zabıta ekipleri uyulması gereken kurallar konusunda işletme sahiplerini uyardı.

Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğüne dikkat çeken ekipler, vatandaşların kurallara uyarak söz konusu işletmelere gönül rahatlığıyla girebileceğini ifade etti. İşletme sahipleri ise desteklerinden dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Sincan-da-ekipler-hijyen-seferberliğine-devam-ediyor-Ankara.jpg

sincan-da-ekipler-hijyen-seferberliğine-devam-ediyor-ankara-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.